Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a poszt volna az...

ami akkor kezdődne igazán jól, ha az Éljen Mátyus elseje! címet kapta volna, de mivel nem érzem igazán magaménak a szellemi terméket így inkább elmondom, hogy rohadt kellemes lett volna ebben a posztban mérlegre rakni Guardiolat, beharangozni a katalán éra legfontosabb meccsét, melyen eldőlhetne, hogy a filozófus képes-e jó edzővé vállni, a visszatérést oda, ahonnan elindultunk Londonba, de a hülye sérülések miatt nehezen tudnám őszintén bántani Pepítót, mert valójában ha hozzuk a papírformát és kiesünk a pitschába, akkor is elég az orvosi szobára mutogatni, azzal úgyis minden meg lesz magyarázva. Félig-meddig jogosan.

Címkék: Pep , barcelona, 7up, Müllered



...hogy megmutassam nektek a kedvenc képemet Robbenről.

Tudom, nagyon izgultok, annyit szívesen elárulok előre, hogy nincs rajta se Szubotics, se Weidenfeller.

Címkék: Robben, Dortmund, kommentfogó, dfbpokal




A lex-paulaner szerint a szezonban van tíz meccse a Bayernnek, ezeken kell olyan eredményt elérni, hogy pozitív legyen a végkicsengés és trófeás az évzáró bankett. A tétel szerint ez a meccs egy döntő, így komolyan illik venni a csapatnak. Az akarattal talán még nincs is baj, de a csapattal... Nos ott vannak hibapontok. Ott van a fél kezdőcsapat HWMW... azaz egy új doktor rendelőjében, Schweini és Lahm dögrovásból érkezik, Dantét már a EA Sports is csak egy bugként jelzi a játékban, Pep előremosakodós nyilatkozatokat tesz ahelyett, hogy taktikán agyalna, így akár fel is adhatnánk a meccset.



Én jól alszom, Kloppo!

Van némi lelkifurkám amiatt, hogy Jupp tőlem egy büdös betűt nem kapott az emlékezetes sajtótájékoztatója után most meg a napom egyetlen szabad fél órájában pötyögök a Sátánnak, aki elhagy minket, igazából egy olyan dolog miatt, amit maga sem tudott pontosan megfogalmazni, nem mintha a következetes kommunikáció valaha is az erőssége lett volna.