Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics is nyereséges volt, de ők ketten azért futballistákká értek, viszont ami a lényeg, hogy a saját nevelésűeket leszámítva még 4-5 milliós plusz sem rémlik senkinél az elmúlt 10 évből.

2. Top kategóriás támadót vettünk pénzért, ráadásul nem a soon to be weltklasse kategóriából, hanem abból, amelyik már most az - utoljára talán Toni volt ilyen, de azért a Fio mégse a Pool.

3. De Ligt leigazolása önmagában nem lesz nagy eredmény, igazán nagyot akkor tudna ütni, ha nem Benjt dobnánk ki miatta, hanem Upát (és az agyatlan Tanguyt), de ez a tipikus "a kisujját nyújtja a bosnyák szegénylegény és akkor is a faszára csapjuk a deszkát" helyzet, rohadt gecik vagyunk, ráadásul ebben a pontban nem volt semmilyen tény.

4. Kiderült, bebizonyosodott, immáron hivatalos: nem lehetséges annyi gólt rúgni, ami megakadályozná a szurkolót abban, hogy amikor a szemébe  hugyoznak, előjöjjön belőle a gyűlöletre programozott tudatalatti. Takarodj, Róbert, és soha ne legyél boldog.

Címkék: tények, makacs dolgok, kommentfogó, majdnem poszt



Így áll fel ma a csapat, Boa a keretben sincs, a falat kenyér szerepét játszó Vidal viszont már legalább csere, ahogy a két feláldozható is. Holger sehol.

Müller meg megy a szélre, ez van.

Persze kit érdekel, amikor

Uli ist wieder da!!

Címkék: kommentfogó, leverkusen




Távol álljon tőlem...

hoffenheim kommentfogó

...hogy megkérdőjelezzem Carlo Ancelotti döntéseinek helyességét, de...

Címkék: hoffenheim, kommentfogó



Make Alonso Great Again

kommentfogó augsburg

Egyesek szerint Xabi Alonso bérelt helye a kezdőcsapatban akár még komoly problémává is válhatna a Bayern München számára.

Mások szerint a feltételes mód az igemódok egyike, és azt fejezi ki, hogy egy adott helyzet megvalósulása, létezése valamilyen feltételtől függ, és korábban nem állt fenn.

Szerintünk arra a problémára is van megoldás, amely valójában nem is létezik.

Címkék: kommentfogó, augsburg