Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek néha fájni szoktak

Elég csak arra emlékeztetnem mindenkit, hogy tavaly két csapat tudta megverni a Bayernt bajnokin az Allianz-ban, az egyik az Augsburg volt. Persze ahhoz kellett a Reina által képviselt hozzáadott érték is.

Továbbá ez csak tipp, de szerintem egyetlen ember tudott tavaly gólt sarkazni Neuernek, és az Bobadilla volt.

A gólpasszt nem tudom, ki adta, de ügyes gyereknek tűnik, azonban tőle idén nem kell félni.



...hogy gyermekkorom, akarom mondani fiatalkorom egy teljesen jelentéktelen fotóját felidézve hangolódjunk, miközben gyöngéden tördeljük a kezünket, mert nem értjük, hogy ha megvan a kilövési engedély Dantéra, akkor miért nincs ez a kérdés még megoldva.

Tök meglepődtem egyébként, én azt hittem, Vidal széttetoválva született.

Címkék: kommentfogó, Leverkusen



néhány perce a kupadöntő miatti rotáció alkalmával pályára küldtem a valaha volt legrosszabb Bayern-jobbszellőjét a Bencsi, Rode tandemmel a FIFA-ban, de ha belegondolok, hogy futhatott ki Lell is Sosa mögött, akkor kicsit elbizonytalanodom. 

Valójában már játék közben, a kezdők tudta nélkül eldöntöttem, hogy ez a poszt Rafinha szapulására érkezik közénk, de ilyenkor csak nem rakja be a faszkalap, nem úgy, mint én Weichrauchot 87:45-nél, mert Ő legalább érzi a filozofit, hogy a következő meccsen is, minden lelkifurka nélkül megint Csábi Álonzót toljam az arcotokba.

Viszont Thiagonak javasoljuk, hogy kevesebb trükk és több passz.

Mindjárt kezdünk.



:'((((((



Úgy képzelem, van a háttérben valami, amit sosem fogunk megtudni. Nekem azt senki nem adja be, hogy minden érintett a legjobb tudása szerint jár el és törekszik aszerint döntéseket hozni a mindennapokban, amit a nagyapja anno mondott neki az igazi értékekről, a tovasuhanó évek kegyetlenségéről és a sosem múló szerelmek húsbavágó fájdalmáról.

Filozófia, a kurvaanyját.

A kedvenc újságírói közhelyem az amerikai jegybank szerepét betöltő FED, amiről az utóbbi időben mindig az jut eszembe, hogy használjuk analógiaként, azaz mostantól legyen ő a müncheni Hoeness szerepét betöltő Rummenigge.

Ezt követően pedig mindig beugrik, hogy ha Bernat elvenné Hegyi Barbarát, akkor a gyerekük simán lehetne Bernat-Hegyi, sőt akár maga Barbara is válthatna erre a névre, mindez pedig egy régi álmom beteljesülését jelentené.

Címkék: elore_a_lenini_uton, Vidal