AJÁNLÓ
 
21:23
2015. 07. 29.
Örömteli hír tegnapról, hogy megérkezett a keret legsósabb tagja: Daniel Peretz. Osztozva az...
A bejegyzés folyatódik
 
21:23
2015. 07. 29.
1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics...
A bejegyzés folyatódik
 
21:23
2015. 07. 29.
Remélem, sikerült túllendülnötök azon a felháborító eseményen, amiről mindenki tudta, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
21:23
2015. 07. 29.
Szerinted most éppen maximum mennyit adna a vezetőség egy RB-ért? Mondjuk egy olyanért, aki magabiztosan...
A bejegyzés folyatódik
 
21:23
2015. 07. 29.
Örömmel tájékoztatom a kedves egybegyűlteket, hogy a vírushelyzet ellenére a céges Várkonyi...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Úgy képzelem, van a háttérben valami, amit sosem fogunk megtudni. Nekem azt senki nem adja be, hogy minden érintett a legjobb tudása szerint jár el és törekszik aszerint döntéseket hozni a mindennapokban, amit a nagyapja anno mondott neki az igazi értékekről, a tovasuhanó évek kegyetlenségéről és a sosem múló szerelmek húsbavágó fájdalmáról.

Filozófia, a kurvaanyját.

A kedvenc újságírói közhelyem az amerikai jegybank szerepét betöltő FED, amiről az utóbbi időben mindig az jut eszembe, hogy használjuk analógiaként, azaz mostantól legyen ő a müncheni Hoeness szerepét betöltő Rummenigge.

Ezt követően pedig mindig beugrik, hogy ha Bernat elvenné Hegyi Barbarát, akkor a gyerekük simán lehetne Bernat-Hegyi, sőt akár maga Barbara is válthatna erre a névre, mindez pedig egy régi álmom beteljesülését jelentené.

 

Persze Kalle is érzi, mindent meg lehet magyarázni, objektíve a chilei egy hatalmas vétel, top10-ben van most, ha középpályásokról beszélünk. Kifizettük, mert van százszor annyi a páncélban, amennyibe került.

K I C S I T  J Ó K  VA G Y U N K ,  H E ?

Talán nem volt túl nagy bravúr észrevenni, hogy ez az állandóan ideges vadember megér alulról negyvenet, ugyanakkor Kalléra büszke vagyok, tetszik, hogy van lelkiereje felkeresni azt, aki már egyszer beletörölte a lábát és kacagva elfutott.

Who's next? Van der Vaart? Diego? Izgi.

Vidalnak örülünk, mert azt elértük, hogy _elvileg_ Xabi apó játéka tényleg csak a Darmstadt ellen szükségeltetik, bár azon a meccsen meg pont Kimmichet és Gaudinot kéne terhelni. Tehát szart se nyertünk vele.

Xabi van, és kuss.

Fontos és egyben fantasztikusan lényegtelen, miszerint Vidalnak közben nem örülünk, mert ez egy olyan csere, ami nonszensz, még ha el is fogadjuk, hogy ő akart menni (pontosabban: ő menni akart), itt pedig már semmi és senki nem volt akkora tényező, hogy képes legyen marasztalni.

Ez van most, innen kell tovább csinálni.

#mulatási

Keringenek a német sajtóban vad elképzelések is, amiknek én szeretnék hinni, de persze érzem a gerincvelőben, teljesen felesleges még ábrándozni is erről. Szóval állítólag, a muhaha-teóriák szerint Vidal érkezése két meglepő változást készít elő:

a) egyfelől Lahm visszatérését az igazi posztjára, tehát Viererkette ist wieder da,

b) másfelől Rafinha padozását, mert Arturo megy ki jobbra (szintén négy védőt feltételezve).

Belátom, egyik nagyobb fantasy, mint a másik, de közben meg senki nem tudja megválaszolni, mégis milyen keretben és milyen indokkal lehet szükség (Neueren kívül) nyolc-tíz belső középpályásra, amiből három istenadta tehetség, a többi meg mind akkor arc, hogy hörögve kúrja rá Sammerre az ajtót, ha nem kalkulál vele a katalán művész.

Nyilván azért jött a vadember, mert Lahm-Vidal Doppelsechsünk lesz idén, amely páros a rendelkezésre álló intelligencia-hányadosokat annyira aránytalanul osztja el, hogy az szinte már nekem kellemetlen.

És akkor előttük a Thiago-Müller-Robben-Ribéry-Götze-Costa sorból kell válogatni egy úri mosoly kíséretében, bár most hajlandó vagyok fogadni bárkivel abban, hogy lesz olyan bajnoki, amikor ezek hatan egyszerre a pályán vannak. Kéjes fejjel, lihegve várhatja ezt Guardiola, neki ilyen Disneyland, ő olyan srác volt kiskorában, aki mindig beütötte az IDDQD-t.

Simán meglehet idén is a 9-0 Hannoverben.

Bundás-pontrekord és -gólrekord in da hauz.

Szerintem idén oda lesz baszva és a lengyelből is gólkirály lesz csinálva!

Ha meg végre neadjisten megsérül, akkor meg a maradék három kakukktojásból egy kiesik, tehát már csak két nemközéppályásra kell kiokoskodni valamit.

Igen, Neuer középpályásnak számít, de az előbb már ellőttem ezt a poént, nem figyelsz.

Talán mellékes (nem az), de a védelem – a hátracibált középpályásokat leszámítva – gyakorlatilag Boatengből áll, aki amellett, hogy posztján tényleg a világelit elitjének az elitje, nagyságrendileg kétezer éve nem volt sérült, és amikor ezt utoljára leírtam Lahm-ról, szegény Philipp két hétre rá darabokra törte a bokáját. Benatiát nagyon vinné a Juve, szerintem huszonötért oda is kellene adni, ha bárki tudná pótolni, de ez ugye már nem lehet Bonucci, mert a minap aláírt 3042-ig. Badstuber a világ legcukibb kabalája, de jó esetben szezononként tíz meccset vállal, Dante meg továbbra is egy átlagos képességű, ottl-i mozgáskoordinációval megáldott, szánnivalóan lelkes nádinéger.

Az megvan, hogy Kirchhoff újra a keret tagja, mert a bányászoknak se kellett?

Bartrát sajnos nem szereztük meg, ahogy azt reméltem, azonban meggyőződésem, Bernatból bármikor lehet egy tűrhető belső védőt faragni, csak hozzáállás kérdése az egész.

#rohanási

Teljesen komolyan és higgadtan mondom, hogy lélekben túl vagyok Guardiolán, megemésztettem, elfogadtam a helyzetet, valamiért ezt érdemelte a klub, a csapat, én, ti, ők. Még egy szezon van, amit sziszegve ki kell bekkelni, aztán megy, amerre lát, és viszi a hóna alatt Thiagót, viszont jön a kis bulibáró helyére de Bruyne. Oké, legyen így.

Hiszi bárki, hogy addig lesz megint Viererkette? Naugye.

A helyzet az, hogy a katalán nimbusza még rengeteg tartalékkal rendelkezik, egyáltalán nem változtat semmit a dubaji lehetőségein az, hogy tavalyelőtt megkapta a világ legjobb csapatát, aztán azt csinálta vele, amit.

Bármit megtehet idén is, és a repertoárját ismerve ez félelmetesen hangzik. 

Például azt is simán, hogy a kétszer elhasalt forgatókönyvet harmadjára is bedobja, hátha. Rizikós, jó, hát istenem. Manapság semmiben sem lehetünk biztosak. Vagy talán egyben mégis: Kalle a gyönyörtől összevizelt nadrágban tapsol neki már most.

Címkék: elore_a_lenini_uton, Vidal

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus