Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek), másrészt meg valahogy ki kellene bekkelni ezt a negyven másodpercet (újra feljövök a föld alól és megint elsüllyedek), akkor hogy a retkes picsába áll elő ez a kép a 93. percben?Nincs rossz válasz.

Csak képzeld el.

Címkék: ribery, robben, paint, azon_a_napon, igyal_szivjal_verdkiLeon, a profi

"Az edzőkkel felkészültünk a mérkőzésre, és megnéztük, hogy hol hagynak réseket, és aztán azokon a területeken tevékenykedtem. Örülök, hogy ez ma jól sikerült."

Címkék: A Jean Reno MenetDanke Schweini!

Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.Mielőtt még bárki bármit mond, szögezzük le, hogy lófaszt sem tudunk egy csomó mindenről, de rögtön tegyük is hozzá, hogy ami szar volt tavaly, az előreláthatólag nem fog megjavulni idénre a büdös nagy semmitől.

Nem tudom, mi lenne a jobb, ha Niko, a sikerkovács (végre, bazmeg!!) olyan személyiség lenne, aki azonnal akar átmenni a falon, vagy inkább szépen építené a dolgokat a következő szezonra, ezt a mostanit meg elengedjük egy tisztességes szerepléssel (ami ugye egy paraszthajszállal sem több vagy kevesebb, mint a hazai dupla plusz egy negyeddöntő) és utólag szépen felcímkézzük valami szarral.

kellemetlen nem_kell_valaszolni sule_kiszarna_boatenget

És azt se tudom, hogy jó-e nekünk, ha ilyeneken gondolkodik az edző, már ha egyáltalán.

Ezeket, itt lent muszáj most kiírnom magamból, hátha kapok egy kis segítséget.

Címkék: kellemetlen, nem_kell_valaszolni, sule_kiszarna_boatenget