Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wie leicht kann eigentlich Fußball sein?



Betli cetli

Elfogtunk egy levelet cetlit...



Elbaszott egy érzés volt végignézni a Hertha elleni meccs második féldiejét, az emberiség passzorientáltságra és labdabirtoklásra kevésbé fogékony része a harakiri gondolatával foglalkozott, vagy legalábbis mélyen belemerült a közelében lévő söröscimkék olvasgatásába. De hát új hét - új remények, még a végén csatárként próbálja ki Boát a kopasz, mert hát Pep's know.

kommentfogo

 

Az biztos, hogy megyünk a Gladbachhoz, nem lesz megint Costa, Alaba és Robben sem, ellenben Kimmich visszatérhet a padra, hogy simogassa Rode lelkét. Ami kicsit meglepő hogy két napnyi közös edzés után ott ül mellettük majd Ribery is, aki bekerült az utazókeretbe és ha van humora Pepnek, az utolsó percben beállítja, hátha nem sérül le, ellenben lesz oka salátástálat szorongatni tavasszal, mint tevékeny csapattag.

Az viszont nem lehet véletlen, hogy hat évvel ezelőtt (+1nap a szőrszálhasogatók kedvéért) mindenki kedvenc plüssmackója pont ellenük szerezte meg az első gólját a bundásban. Szabadrúgásból, közvetlenül a hosszú felsőbe csavarva. Szép gól volt, na.

Ha ugyanezt nem is várjuk el tőle, de egy hét pihenő után egy kicsit kevésbé enervált játékot szívesen megnéznénk a csapattól, mert ha már nyerünk, akkor tegyük azt finnyás újgazdag paraszt módjára, fitogtatva az erőnket és értékeinket.

Címkék: kommentfogo



Meggyőződésem, hogy semmi értelme elmerülni a részletekben, ha egyszer azon ritka pillanatok egyike következik, amikor mindannyiunk legkedvencebb plüssmackója ismét a pályán lesz, ráadásul kezdőként.

A tetszés szerinti transzcendentális szereplőnek legyünk hálásak, hogy ő Bajorföldre született.
 

@fcbayern press conference ahead of #FCBOLY #UCL

Holger Badstuber (@hbadstuber28) által közzétett fénykép,

Posztnak ezt nem hívnám, de nem is kell.

Kicsit sok bajunk van mostanság az aktuális események posztolható mivoltával. Meg hát lusta gecik is vagyunk.

Címkék: kommentfogó



Nevelőedző vagy-e?

Már az idejét sem tudom, hogy mikor került feltevésre az a kérdés a levlistán, hogy a Rode, Gaudino, Höjbjerg hármasból ki viszi majd a legtöbbre, avagy miként is fog kinézni az ideális belső középpályás 5-6 év múlva Európa krémjében. Ha jobban belegondolok ez Lahm sérülése idején történt, azaz cirka egy éve, mivel akkor még biztosan nem tudtunk Kimmich-ről, mivel én biztosan őt említettem volna a dán helyett, ha már mocsi Gaudinora szavazott.

Fél órája az öcsémmel kezdtünk hever vitába, mivel szereti felemlegetni azt, hogy a jelenleginél jóval nagyobb potenciált jósoltam Höjnek a karrierjét illetően, mint a Schalke-pad, amivel némiképp egyet is kell értsek, mert az biztos, hogy most vakvágányon jár angyalunk.

Nyilván a miértekre keressük a választ, mert hiába jutunk abban viszonylag könnyen konzenzusra, hogy Pep egyszerűen nem kedveli az olyan stílusú játékosokat mint Vidal Ő, azért lehet abban neki is felelőssége, hogy nem ragadt meg még a Bayernben a nyáron, amikor nyilván lett volna erre esélye.