AJÁNLÓ
 
22:01
2015. 11. 08.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
22:01
2015. 11. 08.
 
22:01
2015. 11. 08.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nevelőedző vagy-e?

Már az idejét sem tudom, hogy mikor került feltevésre az a kérdés a levlistán, hogy a Rode, Gaudino, Höjbjerg hármasból ki viszi majd a legtöbbre, avagy miként is fog kinézni az ideális belső középpályás 5-6 év múlva Európa krémjében. Ha jobban belegondolok ez Lahm sérülése idején történt, azaz cirka egy éve, mivel akkor még biztosan nem tudtunk Kimmich-ről, mivel én biztosan őt említettem volna a dán helyett, ha már mocsi Gaudinora szavazott.

Fél órája az öcsémmel kezdtünk hever vitába, mivel szereti felemlegetni azt, hogy a jelenleginél jóval nagyobb potenciált jósoltam Höjnek a karrierjét illetően, mint a Schalke-pad, amivel némiképp egyet is kell értsek, mert az biztos, hogy most vakvágányon jár angyalunk.

Nyilván a miértekre keressük a választ, mert hiába jutunk abban viszonylag könnyen konzenzusra, hogy Pep egyszerűen nem kedveli az olyan stílusú játékosokat mint Vidal Ő, azért lehet abban neki is felelőssége, hogy nem ragadt meg még a Bayernben a nyáron, amikor nyilván lett volna erre esélye.

 

Kinek van egyáltalán esélye megragadni egy olyan rendszerben, ahol nem lehet hibázni?

Kinek van egyáltalán esélye megragadni egy olyan edző keze alatt, aki a három év alatt az egyetlen Comanon Gaudinon kívül nem adott komolyabb esélyt a fiataloknak?

Értik-e egyáltalán ezek a gyerekek a filozofit?

Előfordulhat, hogy tényleg nincs olyan fiatal játékos Európában, akit érdemes lenne beépíteni Európa legjobb kezdőcsapatába/keretébe?

A La Masia tényleg ennyire egyedülálló Európában vagy csak a kényszer szülte egy elvakult utánpótlás edző tetteit, aki hülyének nézte a világot? 

Egyáltalán számít-e, hogy az kényszer volt-e vagy nem?

Egyáltalán zavar-e bárkit, hogy az edzőnk valójában egy nevelőedzőnek kiáltott céda, aki szabadidejében bébifókákat kínoz? Vagy mégsem?

Vigyázat, én csak kérdezek!

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus