Jön, jön, jön!!!

Még nem a kezdőbe, babysteps. Lassan, de biztosan jön vissza Bastian.

Címkék: Hoffenheim, kommentfogóÉhezők viadala

Évek óta lengett ingaként felettünk Lahm sérülése, s mikor máskor következhetett volna be, mint mikor tényleg minden kulcsjátékos (még Rafinha is) volt már sérült hosszabb ideig ebben a szezonban?

Az első basszameg után azért kicsit a helyzet mögé nézve mondom, hogy azért nem kell fellógatni magunkat, ezt a három hónapot értékesen is fel tudja majd használni a kopasz, s muszáj is lesz neki, mert totálisan elfogyott a keret, új opciót kell keresni, nem csak a posztlahmi korszakra, hanem már erre a szezonra is.

Löw példáján láthatjuk, hogy nem olyan egyszerű megoldani egy olyan játékos pótlását, aki röpke tíz éve a világ egyik legjobbja, majd az egyik nap egyszerűen nem jön többet dolgozni, ezért szerencsés most Pep, mert egy olyan időszakban kísérletezhet egy klubcsapatban, amikor igazi károkat nem tud okozni.

Címkék: lahm, rode, höjbjerg, gaudinoMaró diákMaradjatok Alaba!

Gólt szerezni az egyik legfaszább érzés, a megünneplése meg nem sokkal marad el tőle, bár ha szigorúan nézzük, akkor ez a két fogalom nem különülhet el egymástól. Még ha utóbbi mozdulatsor megkezdésekor előbbi már biztosan véget ért, s a begyakorolt, általában hasonló elemek (lövés, fejelés, Gomeznek beherélés) után testünk szabaddá válhat és válik, s a legkülöbözőbb módon fejezi ki lelkünk tisztaságát, mert bármit is csinálsz gólöröm címén, az valahol te vagy. Müllerből általában egy -csak tippelem, sosem hallottam közelről- artikulálatlan tűnő üvöltés tör ki, Adebayor igazi here módjára odarohan excsapata táborához, Bale másolja a portugál cserépedényt, Robben meg, ebben teljesen biztos vagyok, szájon csókolná saját magát, ha tehetne, annyira büszke.

Címkék: Alaba, uefamafiaGötze vaok tekeci

na szeva csicskák

én vaok it a leknaggyob kengster ,,,,,, vágod?

én vaok it a dzsekk a lostpó ,,,,, vágod tekeci?

it egy üzi a komémnak amit küttem nekki twiteren

gyere márkó grófó ,,,,,, gyere csicskakeci

Címkék: Mario Götze, Marco Reus, aranylapda