Maró diákMaradjatok Alaba!

Gólt szerezni az egyik legfaszább érzés, a megünneplése meg nem sokkal marad el tőle, bár ha szigorúan nézzük, akkor ez a két fogalom nem különülhet el egymástól. Még ha utóbbi mozdulatsor megkezdésekor előbbi már biztosan véget ért, s a begyakorolt, általában hasonló elemek (lövés, fejelés, Gomeznek beherélés) után testünk szabaddá válhat és válik, s a legkülöbözőbb módon fejezi ki lelkünk tisztaságát, mert bármit is csinálsz gólöröm címén, az valahol te vagy. Müllerből általában egy -csak tippelem, sosem hallottam közelről- artikulálatlan tűnő üvöltés tör ki, Adebayor igazi here módjára odarohan excsapata táborához, Bale másolja a portugál cserépedényt, Robben meg, ebben teljesen biztos vagyok, szájon csókolná saját magát, ha tehetne, annyira büszke.

Címkék: Alaba, uefamafiaGötze vaok tekeci

na szeva csicskák

én vaok it a leknaggyob kengster ,,,,,, vágod?

én vaok it a dzsekk a lostpó ,,,,, vágod tekeci?

it egy üzi a komémnak amit küttem nekki twiteren

gyere márkó grófó ,,,,,, gyere csicskakeci

Címkék: Mario Götze, Marco Reus, aranylapdaWelcome To FC HOLLYWOOD II.

József nagy sétát tett, ki kell tisztítania a fejét. Visszaadni a futballt a játékosoknak. - visszhangzott még mindig a fejében.

Leült egy padra, és az édesanyjára gondolt.

Mint a bonbon... Eddig is így élt, eddig is így állt hozzá a futballhoz, hiszen mócsing is megmondta: "a komplett csapatjáték totálisan véletlenszerűvé süllyesztése testesíti meg az egész koncepció ürességét, ennek a vergődésnek az értelmetlenségét".

Ez nem segít túllendülni a válságon. Visszaemlékezett a gyermekkorára...

Madárnak lenni, messze repülni... Szabadnak lenni, mint egy madár... Visszaadni a futballt a játékosoknak... - visszhangzott a fejében.

IGEN! EZ AZ!

Szabadság, egyéniség, testvériség! EZ AZ!

Címkék: guardiola, Robben, Alaba, Xabi AlonsoWelcome To FC HOLLYWOOD I.

Nem tudom, hogy miért kell erre külön felhívnom a figyelmet, vagy hogy miért nem kell az internethez jogosítvány, vagy legalább egy vizsgabizonyítvány az irónia (vagy a gonosz ikertestvér, a szarkazmus) nevű tantárgyból, de a fertig stábjából tulajdonképpen senki sem akarja úgy istenigazából kivágni Guardiolát, és akik fontolgatják, azok különböző okokból teszik.

Mócsing a bejelentéstől kezdve a klub identitását félti, és tartott attól, hogy ez a katalán entellektüell szakmaiság címszó alatt ámokfutást rendez a klub értékei között, méghozzá kínos önmegvalósítási kísérletként, paulanernek csalódás volt az egy, rögeszmékkel, Thiagóval(sic!), de kevés újdonsággal teli év, brazzo szereti a focit és Gomezt!, höry nem csípi a Coldplayt, a német kultúrát viszont annál inkább, jómagam meg amelett, hogy túlzott naiva voltam, meg imádtam Pep Barcáját, sugárban hánytam a tiki-takanagyzolásban feloldódó spanyol félgólos válogatott antifocijától.

Pep is, de erre azt hiszem tettem már egy utalást. Vagy lehet, hogy már hármat is.

Hogy lesz-e Romából Hannover? Faszom se tudja...

Ez nem egy újság, ez nem egy cikk. Ez az FC HOLLYWOOD. Nagybetűvel.

Címkék: guardiola, kroosalegnagyobb, FC HOLLYWOOD