Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhagy minket a Gondolkodó a világ legjobb bajnokságáért (csak viccelek, szerencsére csak az angolok túlárazásával), ahol jó aranyásó módjára egy zsebbe csúsztatott no limit hitelkártyával kezdi majd, egy olyan klubban, ami tökéletesen illik majd a személyiségéhez, ahol adószakértő barátai szeretni fogják, úgy, ahogy itt soha nem is tették. Ezt nem ő mondja, hanem a Südkurve, meg az újságírók, akik három év alatt egyszer sem kérdezték a szakmáról. Skandallum! Sőt, ebben az embertelen müncheni világban, ahol még négy hónapot kellene lehúznia, még azt sem nézik jó szemmel, hogy mint Európa legjobban fizetett Gondolkója már az Ikeaban eszi a a svéd húsgombócokat miközben a manchesteri irodájába választ íróasztalt. 

Ilyen zord körülmények között tengette mindennapjait ez a meg nem értett elme, s tanáncstalanul bámul maga elé, mikor Tacsiról és Kimiről is vernek egyet-egyet a derék bajor támadók a legutóbbi két derbyn. 

Mi lenne ha valaki megemlítené neki, hogy Magath dupla-duplát hozott az első két szezonjában? Majdnem leírtam, hogy is, há.

És még BL-meccsek várnak rá?  

Essünk túl rajta, de a zebrákat már csak presztízsből is vágjuk tarkón, Rumcájsz helyett Zsírszakállal. 

 



Just Pep Things



Búcsúturné folyamatban

Elmegy a kopasz, jön a Mister, télen nem igazoltunk senkit, felgyógyulni még csak páran gyógyultak, de Rafinnya lesérült. Ez egy átlagos tél, nincs itt semmi látnivaló, jön a tavaszi félév, meg a Hamburg. Esetleg HAHAmburg. Akik Labaddia miatt még mindig minden gólt megérdemelnek.

A kezdőnk így néz ki: Neuer, Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba, Alonso, Thiago, Coman, Müller, Costa, Lewandowski

A pad meg így: Starke, Martinez, Robben, Rode, Kimmich, Vidal

Az megvan, hogy Coman kiszorította Robbent a kezdőből?



Így mindjárt más

Kezdhette volna ezzel, és akkor nem kell vitatkoznunk azon, amin nyilvánvalóan felesleges.

(0.45-től)

Ha esetleg valaki szeretne beugatni és megkérdezni, miért langweilig a Titel, annak már meg is érkezett a válasz.



Hello, Carlo!