Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Természetesen ez a posztcsökevény is Németország első számú Bieber-hasonmásáról szól majd, de azért fontos megemlítenem, hogy amíg a kispesti Göcce verte már meg a Vidit ezen a tavaszon, addig a német egyelőre csak azért kopogtat Uli (végre, bazmeg, végre) cellájának irodájának ajtaján, hogy kihisztizzen magának egy olyan csapatot, ami nem az Arsenal.



Der Raumdeuter

Talán a Werder elleni kínkeserves őszi, idegenbeli győzelem után dobtam fel azt a levlistán, hogy mi lenne, ha nem a világ legjobb középpályására vagy Gondolkodónk aktuális hóbortjára építenénk csapatot, hanem egyszerűen hagynánk, hogy Thomas Müller Thomas Müller legyen.

Nincs annyi karakter amennyit megérdemelne bármelyik random Rex felügyelő epizód gyanakvó portása, ezért is merek mócsi' posztjára ráemelni egy videóval, meg néhány leütéssel.

Muszáj bevallanom azt is, hogy talán csak tavaly az 5-1-nél a valakivel üvöltő Müllernél esett le, hogy miért is nyer meg a csapat minden meccset és miért vetődik fel egyáltalán annak a lehetősége, hogy Toni Kroos az Arsenalba igazoljon, akit Pepnél is jobban megvetnék, ha ez valóban megtörténne.

Ez a csapat már Thomas Müllertől Bayern. Meg lesz még vagy tíz évig. 



Amennyiben egy pillanatra figyelmen kívül hagyjuk a tényt, miszerint heroikus küzdelemben továbbjutott szeretett csapatunk, egészen nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy totál simán esett ki a Bayern, ráadásul a mesterről a mély sötétségen kívül semmi egyéb nem sugárzott.

Elismerem, ez nem könnyű, ugyanakkor még mindig teljesíthetőbb feladatnak tűnik, mint az Alonso-akta kibogozása, erre ugyanis most már tényleg semmilyen magyarázat nincs, csak ez a kínos feszengés maradt, nézünk egymásra, basztatjuk a telefonunkat, és haladó buzik módjára olyanokat motyogunk, hogy amúgy eszméletlen jó a faszi stílusa.

Na, és ha ezzel megvagyunk, szépen csendben írjuk le azt is, hogy ez az este újra abba a csodálatos dimenzióba röpített minket, ahova Patrik Andersson csukott szemes bikázása óta... najó, a Getafe elleni Toni-fejes óta legfeljebb Neuer belőtt tizenegyese, vagy Robben esetlenül zseniális gurítása tudott.



Pep, egy faszkalap vagy!

Pep Guardiola, az edző, a tanár, az apa, a filozófus, a gondolkodó.



976 napja

nem tudjuk, mit szeretne elérni Josip Pep, és hogy kik figyeltették anno Juan Bernatot titkos eszközökkel, aminek a vége az lett, hogy itt rohangál céltalanul.

Nekem hiányzik a válasz.