Majd azután

Az odáig nyilvánvaló, hogy a Bayern elmúlt öt évével nehéz lenne elégedetlenkedni, amennyiben az eredményekre fókuszálunk, márpedig az egy versenysport, tehát arra. Nyilván tele volt egy csomó olyan eseménnyel, amit adott esetben azóta sem lehetett megemészteni, ráadásul volt benne van Gaal, pláne van benne jelenleg is Rafinha, de ettől függetlenül azzal is nehéz lenne vitázni, hogy egy eredményközpontú világban (mondom, versenysport, annak is a csúcsa) jelenleg elég jó úton halad a csapat.

Egy tökéletesen semmitmondó bevezetőnek ez akkor talán meg is teszi, jöhet a káromkodós rész (nem). Engem ugyanis egy ideje egyre jobbban foglalkoztat annak a - vélt vagy valós - tudatosságnak a megfigyelése, amely a négy öreg utáni korszakra készül. Nincs már olyan messze.

Ennél a folyamatnál csak az lesz érdekesebb, hogy mind a négy érintett időben belátja-e majd, hogy mikor kell hátralépni. Majdnem leírtam, hogy szerintem kivel lesz ilyen gond és kivel nem, de megérzéseket dobálni a levegőbe egy leadben nem túl elegáns. Írtam ezekről inkább egy posztot.

Címkék: ribéry, Robben, schweinsteiger, lahm, ide_lőjetekKár is lenne tagadni...

a cserepadunk odabasz!

Reservebank:
Reina (Tor), Zingerle (Tor), Gaudino, Scholl, Weiser, Kurt, Pizarro

Címkék: Mainz, kommentfogóMi szurkolunk azért...Felkészül...Déjà vu

És ugye nem is álltunk meg ennyinél. Az utolsó percek se tartogattak újdonat-új érzeteket...

Címkék: manchester, Mario Basler, Xabi Alonso