AJÁNLÓ
 
19:22
2016. 04. 25.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
19:22
2016. 04. 25.
 
19:22
2016. 04. 25.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Természetesen ez a posztcsökevény is Németország első számú Bieber-hasonmásáról szól majd, de azért fontos megemlítenem, hogy amíg a kispesti Göcce verte már meg a Vidit ezen a tavaszon, addig a német egyelőre csak azért kopogtat Uli (végre, bazmeg, végre) cellájának irodájának ajtaján, hogy kihisztizzen magának egy olyan csapatot, ami nem az Arsenal. 

 

Természetesen nem csak antropológiailag látunk hasonlóságot a két példány között, annak ellenére, hogy az ég egy adta világon semmi információnk nincs arról, hogy Rikárdó szereti-e a Nutellát, mert valahogy Göcce is úgy szart bele ebbe a három évbe, ahogy azt kell. Watzke nyugodtan bekenheti vele azt a szép nagy arcát, majd beállhat vele bármelyik nyilvános csészéjébe, miközben a seggéből egy herekaloda áll ki, ha Hummelsszel együtt sikerül három kulcsjátékosát is nem külföldre eladni.

Persze sapkás faszkalapunk szerint az egész csak azon múlt, hogy ő nem beszél spanyolul, de csak akkor fog igazán meglepődni, ha hamarosan Coutinhoról is kiderül, hogy culé.

Nem tudom, hogy Marionak mik a tervei a jövőre nézve egészen pontosan, mert az biztos, hogy vannak akik nem látnák szívesen Dortmundban, de ha még tervez játékosként viselekedni, akkor össze kellene állnia, mint a szaros gatya.

Ötletem sincs, hogy Pep tényleg úgy gondolta, hogy ő lesz majd a német Messi, majd mikor rájött, hogy három éven belül nem tudja kétszer ugyanazt eladni a világnak, akkor inkább hagyta az egészet, mert a négerek mégiscsak gyorsabban futnak a szélen, vagy tényleg Mario baszarintott itt el dolgokat, de úgy kőkeményen, de én, ahogy együtt szerettük Gomezt, én úgy bírom ezt az esetlen kis balfaszt is.

Mócsi ugyan nem is sejti, hogy vele nem együttérzésből barátkozom, hanem, hogy egyszer végre én is leülhessek a kanapéra, mert a szék töri a seggem, ellentétben a bajor Rikárdóval, de az is biztos, hogy Hummels egy más sztori lesz.

Annak persze örülök, hogy legalább Pep-érát kibekkeltük nélküle, lett volna néhány fuck up a renccerben , nem mintha így makulátlan lett volna a sztori, de ha már ezt a faszt el tudtam viselni három évig, akkor Hummels legalább szexi. Örülni nem örülök, de ahogy Pepit is tudnám szeretni a maradok 64 napban, ha szerdán végre megmutatná miért is ő a világ legjobban fizetett Filozófusa, úgy vele sem lenne különösebb bajom. Pláne, amíg itt van Bernat meg Rafkó.

Kb ennyi. 

Ja, jó előérzetem van a szerdával kapcsolatban. Joghurt ízű.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus