Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Schweini


Azok után, hogy az utóbbi években már elbúcsúztattam Luiz Gustavot, Mariot és tavaly a megrészegedett cafkát, Tonit is, komolyan nem gondoltam, hogy ennél lényegesen rosszabb is bekövetkezhet majd. Persze számoltam egy Ribery-búcsúval, miután a teste végleg csütörtököt mondott, a jegyzetek már a fiókban vannak a Badstuber, kegyetlen élet duettről, de igazából most is nehezen értelmezhető, hogy a lassan harmincegybe forduló Schweininek éppen mondom a köszönetet, miközben Vidal már játékoskijáróban melegít.



Egy éve, ezen a napon...

Hummels a saját térfeléről elindulva indítja el az ötödik előtti támadást, miközben mi még azt sem tudtuk feldolgozni, hogy huszonegynéhány perc alatt négy került a brazil kapuba.

Marha nehéz erről a meccsről eposzi jelzők és történelmi jelentőségét taglaló mondatok klisék nélkül beszélni, pláne egy év távlatából. Próbálom is elkerülni ezeket, pedig nagyon kapar az a gondolat, amit Ferguson mondott a Romat 7-1-re alázó csapatának a meccs után.



Most, hogy már az első távozó és az első igazolás is megvan Weiser, illetve Ulreich személyében, ráadásul tegnap kiderült, hogy Patrick Helmest sem látjuk többet futballpályán, mindezek tetejébe megúsztuk a tunéziai pofazacskókat, vitathatatlanul beléptünk az egyik kedvenc fázisomba: itt az ideje a közös hardcore trollkodásnak.

Úgy tervezem, együtt majd megmondjuk, ki illene még a töki-takába és kinek nem kéne ezzel a passzolgatós sztorival hobbiszintnél mélyebben foglalkoznia, miközben tét nélkül tudunk olyan felállásokat hörögni a kommentmezőbe, ahol még Götzének is van hely.

Címkék: nagy_nyari_kommentfogo, kommentfogó, bastian, Xabi Alonso



Kezdünk hozzászokni

... de azért fáj, hogy az aktuális elődöntőnek megint csak ennyi a tétje.

Bohóccá válni vagy odabaszni.

Kezdőt majd update-elek, állítólag Bastian a padon ül majd, miközben Xabi apó kezd, bár olyan mindegy, csak legyünk túl rajta, engedjék már el azt a kurva nyílvesszőt.

Gyűlöltem ezt az egész évet, egyedül a Porto elleni visszavágó első félideje volt katarzis, ami elég szomorkás, lássuk be.

Címkék: barcelona, kommentfogó, manchesteramugyszepvaros



"Mario ist ein sensibler Spieler, ein super Profi. Er ist der beste Profi, den ich je gesehen habe."

Címkék: götze, szavazás