Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Most, hogy már az első távozó és az első igazolás is megvan Weiser, illetve Ulreich személyében, ráadásul tegnap kiderült, hogy Patrick Helmest sem látjuk többet futballpályán, mindezek tetejébe megúsztuk a tunéziai pofazacskókat, vitathatatlanul beléptünk az egyik kedvenc fázisomba: itt az ideje a közös hardcore trollkodásnak.

Úgy tervezem, együtt majd megmondjuk, ki illene még a töki-takába és kinek nem kéne ezzel a passzolgatós sztorival hobbiszintnél mélyebben foglalkoznia, miközben tét nélkül tudunk olyan felállásokat hörögni a kommentmezőbe, ahol még Götzének is van hely.

Címkék: nagy_nyari_kommentfogo, kommentfogó, bastian, Xabi Alonso



Déjà vu

És ugye nem is álltunk meg ennyinél. Az utolsó percek se tartogattak újdonat-új érzeteket...

Címkék: manchester, Mario Basler, Xabi Alonso



Welcome To FC HOLLYWOOD II.

József nagy sétát tett, ki kell tisztítania a fejét. Visszaadni a futballt a játékosoknak. - visszhangzott még mindig a fejében.

Leült egy padra, és az édesanyjára gondolt.

Mint a bonbon... Eddig is így élt, eddig is így állt hozzá a futballhoz, hiszen mócsing is megmondta: "a komplett csapatjáték totálisan véletlenszerűvé süllyesztése testesíti meg az egész koncepció ürességét, ennek a vergődésnek az értelmetlenségét".

Ez nem segít túllendülni a válságon. Visszaemlékezett a gyermekkorára...

Madárnak lenni, messze repülni... Szabadnak lenni, mint egy madár... Visszaadni a futballt a játékosoknak... - visszhangzott a fejében.

IGEN! EZ AZ!

Szabadság, egyéniség, testvériség! EZ AZ!

Címkék: guardiola, Robben, Alaba, Xabi Alonso



Nagyot fordult velünk a világ a legutóbbi 7-1-es Bajnokok Ligája siker óta, mikor még Klinsmann alatt csaptuk földhöz, majd tapostunk rá a portugál Sportingra, többek között még Podolski-gólokkal és Müller első felnőtt góljával, hogy aztán Guardiola Barcaja szégyenítsen meg minket a következő körben. Magam sem tudom miért ezzel nyitom a posztot, de ha már a múltban merengünk, akkor tovább bolygatva azt, mondom, hogy az annyira régen volt, hogy Xabi Alonso még a Liverpoolban focizott, Gerrarddal és Mascheranoval az oldalán. Az itt eltöltött néhány hónapja, s pályán ejtett mély nyomok ellenére valahogy még mindig nehezen fogadom el, hogy a spanyol Scholes Bayern-játékos, mert azért eléggé hozzánőtt a habfehér az utóbbi években, ahogy előtte a vörös is, de próbálom élvezni, hogy egy olyan korszak ikonja oktat Münchenben, mikor focit Bajorországban keveset láthattunk.

Címkék: Xabi Alonso, götze, Pep



Megpróbálom beadni Nektek, hogy örülni kell annak, amit a Schalke ellen láttatok. Én tényleg hiszek egy szebb világban, és Pep áldott jó szívében. Egyébként az új név ne tévesszen meg senkit, badstuber él tovább brazzóban.

Címkék: Schalke, Xabi Alonso, Alaba, Pep