AJÁNLÓ
 
15:37
2015. 04. 15.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
15:37
2015. 04. 15.
 
15:37
2015. 04. 15.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Én jól alszom, Kloppo!

Van némi lelkifurkám amiatt, hogy Jupp tőlem egy büdös betűt nem kapott az emlékezetes sajtótájékoztatója után most meg a napom egyetlen szabad fél órájában pötyögök a Sátánnak, aki elhagy minket, igazából egy olyan dolog miatt, amit maga sem tudott pontosan megfogalmazni, nem mintha a következetes kommunikáció valaha is az erőssége lett volna. 

 

Motyogott valamit a motiválatlanságról, meg belefáradt abba, hogy nincs ott Boateng, hogy kijavítsa Hummels aktuális hibáját.

Én is unnám, ha minden egyes alkalommal saját magam lőném tökön, mikor próbálok valakit pótolni, akit elvisz anagyhal.

Van úgy, hogy egyszerűen nincs kedved küzdeni az elemek, meg a karma ellen, hanem megléped azt, azaz ellépsz oda, ahol nem a Torinoból vásárolnak calcio-gólkirályt.

Nem hinném, hogy ezzel cserbenhagyna olyan embereket, akik eddig hittek benned, akik a szavaid hatására maradtak. Csak váltania kellett.

Ugyan amennyire én tudom Klopp sem beszél beszél spanyolul, meg amíg nem beszéltem személyesen Liam Gallagherrel, addig azt sem gondoltam volna, hogy léteznek City-szurkolók, de bölcsességre utal, hogy akishal képes anagyhallá válni. 

Azért nekem eszembe jutott a Reus fiú, meg a kivásárlási záradék is, de amit mindig is rohadtul irigyeltem a sapkástól, hogy valahogy bármit is tett az rohadtul underground volt, meg Mi vagyunk a Dortmund, legyen az egy jó bírófejelés, vagy csak egy bújtatott Bayern fricska.

Erre elhagy most minket a Pöhler, hogy egy olyan szerepet játszon majd, ami valójában nem is Ő, mert nem lesz ellegáns ahalakról sírdogálni ott ahova Ő megy.

Meglépte azt, amit annyira irigyelt a kis retardálttól és a poláktól is, mert nem hülye ő, csak egyszerű, és mindig is tudta, hogy Dortmundból van feljebb. The show must go on, Jürgen!

Úgyhogy tényleg kösz mindent, Kloppo, nem tudom elégszer leírni azt, hogy Grószkrójc világbajnok, nélküled se német világbajnok nem lenne, se Grószkrójc.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus