AJÁNLÓ
 
18:47
2015. 04. 21.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
18:47
2015. 04. 21.
 
18:47
2015. 04. 21.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A lex-paulaner szerint a szezonban van tíz meccse a Bayernnek, ezeken kell olyan eredményt elérni, hogy pozitív legyen a végkicsengés és trófeás az évzáró bankett. A tétel szerint ez a meccs egy döntő, így komolyan illik venni a csapatnak. Az akarattal talán még nincs is baj, de a csapattal... Nos ott vannak hibapontok. Ott van a fél kezdőcsapat HWMW... azaz egy új doktor rendelőjében, Schweini és Lahm dögrovásból érkezik, Dantét már a EA Sports is csak egy bugként jelzi a játékban, Pep előremosakodós nyilatkozatokat tesz ahelyett, hogy taktikán agyalna, így akár fel is adhatnánk a meccset.

 

Fel is adhatnánk, de ez a Bayern München; a csapat, ami nemhivatalosan a legtöbb utolsó perces, csodaszámba menő megmenekülést produkálta az elmúlt 115 évben. A meccs mégiscsak hazai pályán lesz, és bár hátrányban vagyunk, de mégiscsak az ellenféltől van eltiltva a védelem két eléggé fontosnak tűnő tagja. Azt hiszem több pozitívum nagyon nincs, szóval azért ne úgy üljön le senki a tv/stream elé, hogy megismétlődik a Sahtar elleni vérfürdő, mert ahhoz egy nagyon könnyű sípú piroslap kellene az első percben a portugáloknál, másrészt Robbery fű alatti becsempészése a csapatba, de legalábbis a közkedvelt keletnémet doppinglaborok felkutatása a következő húsz percben.

Ezek hiányában max abban reménykedhetünk, hogy hátul most senki nem fog bravúroskodni, Götze villant valamit abból, amit a Frankfurt ellen a saját szememmel láttam az Allianzban, Robert bebizonyítja, hogy miért ő a legnagyobb kiráj, Müller meg Müllerezik egyet-kettőt, hogy a végén ne kelljen megint csúnya posztpepokaliptikus víziókban felfesteni Favre érkezését.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus