Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Amekkora mázlija van állandóan a srácnak, szerintem Rode. Haha.

Komolyra fordítva a szót, elképzelésem sincs, miféle Bayern fut majd ki este a Westfalen gyepére, mármint azon kívül, hogy erősen tartalékos lesz, ami semmi esetre sem egy előre magyarázkodás, hiszen a túloldalon is hasonló a helyzet. Amennyire egyértelmű volt már a bejelentés napján Guardiola áldásos tevékenysége, annyira rejtély, hogy ezzel a kerettel mit kezd Carlo, ki találja magát másik a megszokotthoz képest másik poszton, és hogy úgy általában hol tart a csapat.

Dávidunk, München ébenfekete gyöngyszeme mindenesetre megtalálta már a lehetőséget, hogy elmondja, mennyire boldoggá tenné őt a középpálya. Köszi, Dávid, felírtuk!

dortmund szuperkupa pepout guardiolanincs ujelet emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Tuchel egészen brutális keretetet kukázott össze idénre, elöl nagyjából végtelen plusz egy lehetősége van, ráadásul több mint negyvenmillió euróért szabadult meg Mkhitarjantól, ami akkor is nagy biznisz, ha annak adta el, aki 105 milliót letett az asztalra Pogbáért. #mivanveletek

Címkék: dortmund, szuperkupa, pepout, guardiolanincs, ujelet, emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre, guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb



Na, végre élesben is tesztelhetjük azt, ami oly sok hete bassza a csőrünket: Boateng-Martinez-Alaba gegen Aubameyang, deizgi.

Ez a felállás már igencsak közelít ahhoz, amire majd a BL-negyeddöntőben és -elődöntőben lesz szükség, persze ott majd a tavalyi Vidal kellene nagyon (az idei nem annyira, de ezt leplezetlen őszinteséggel Thiagóról is elmondhatjuk).

Az esetleges döntőt szerintem inkább szerényen ne emlegessük.

Címkék: kommentfogó, dortmund



...hogy megmutassam nektek a kedvenc képemet Robbenről.

Tudom, nagyon izgultok, annyit szívesen elárulok előre, hogy nincs rajta se Szubotics, se Weidenfeller.

Címkék: Robben, Dortmund, kommentfogó, dfbpokal