AJÁNLÓ
 
15:32
2016. 08. 14.
Na, végre élesben is tesztelhetjük azt, ami oly sok hete bassza a csőrünket: Boateng-Martinez-Alaba...
A bejegyzés folyatódik
 
15:32
2016. 08. 14.
Örömteli hír tegnapról, hogy megérkezett a keret legsósabb tagja: Daniel Peretz. Osztozva az...
A bejegyzés folyatódik
 
15:32
2016. 08. 14.
1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics...
A bejegyzés folyatódik
 
15:32
2016. 08. 14.
Remélem, sikerült túllendülnötök azon a felháborító eseményen, amiről mindenki tudta, hogy...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amekkora mázlija van állandóan a srácnak, szerintem Rode. Haha.

Komolyra fordítva a szót, elképzelésem sincs, miféle Bayern fut majd ki este a Westfalen gyepére, mármint azon kívül, hogy erősen tartalékos lesz, ami semmi esetre sem egy előre magyarázkodás, hiszen a túloldalon is hasonló a helyzet. Amennyire egyértelmű volt már a bejelentés napján Guardiola áldásos tevékenysége, annyira rejtély, hogy ezzel a kerettel mit kezd Carlo, ki találja magát másik a megszokotthoz képest másik poszton, és hogy úgy általában hol tart a csapat.

Dávidunk, München ébenfekete gyöngyszeme mindenesetre megtalálta már a lehetőséget, hogy elmondja, mennyire boldoggá tenné őt a középpálya. Köszi, Dávid, felírtuk!

dortmund szuperkupa pepout guardiolanincs ujelet emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Tuchel egészen brutális keretetet kukázott össze idénre, elöl nagyjából végtelen plusz egy lehetősége van, ráadásul több mint negyvenmillió euróért szabadult meg Mkhitarjantól, ami akkor is nagy biznisz, ha annak adta el, aki 105 milliót letett az asztalra Pogbáért. #mivanveletek

 

Márciusban majd talán könnyes szemekkel olvassuk vissza ezeket a sorokat, de feltétlenül szögezzük le: ez a dortmundi keret (ami ugye nem egyenlő a kezdőtizeneggyel) erősebb annál, amelyik két éven át szopatta szeretett klubunkat, szóval én erős fenntartásokkal várom a szezont.

Robben, Costa, Sanchez és Boateng biztosan nem játszhatnak ma, amely névsor láttán elsősorban a másod- vagy a bal herém tudja, hogy hanyadvirágzására készülő Ribéry csettinthet elégedetten, mert így a készülődése, ha nem is zavartalan, de legalább van sansza.

A legnehezebb estéje nyilván Hummelsnek és Götzének lesz, miközben egy lófaszt, mert a gelbe Wand élén ember legyen a talpán, aki a kifütyüléseket összehangolja majd. 

Én szurkolok, fiúk!

dortmund szuperkupa pepout guardiolanincs ujelet emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Címkék: dortmund, szuperkupa, pepout, guardiolanincs, ujelet, emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre, guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus