Make Alonso Great Again

kommentfogó augsburg

Egyesek szerint Xabi Alonso bérelt helye a kezdőcsapatban akár még komoly problémává is válhatna a Bayern München számára.

Mások szerint a feltételes mód az igemódok egyike, és azt fejezi ki, hogy egy adott helyzet megvalósulása, létezése valamilyen feltételtől függ, és korábban nem állt fenn.

Szerintünk arra a problémára is van megoldás, amely valójában nem is létezik.

Címkék: kommentfogó, augsburgElképesztően régen volt olyanra példa, hogy a BL csoportkörében a harmadik meccs előtt ne a Bayern figyelje páholyból az eseményeket, ne kelljen azon gondolkodni, hogy ha most oda-vissza nem verjük a PSV-t, akkor akár szaros is lehet a palacsinta.Ohne Lewa

Carlo óvatos és alapos ember, nem kapkod. Mostanra jutott el oda, hogy megnézi, mi történik, ha a csere nélküli embere csak csere.

Bár javasolhattam volna neki, akkor bizonyára nem pont a Frankfurt elleni szenvedést dobom be ideális alkalomként, de hát lássuk be, annak is van oka, hogy nem kérdezett meg engem a pufók.

Vidal és Ribéry egyébként  a keretben sincs, viszont Robben újra kezd. Sőt, megint Neuer-Lahm-Boa-Hummels-Alaba sor van hátul, ami akkor is örömteli, ha Rafinha nyilvánvalóan beáll majd a 68. percben.

Amúgy meg fogalmam sincs, mit zagyválok itt össze egy csomó nem fontos eseményről, amikor 

Stubit ismét nevezték egy meccsre!!

Gyere vissza, Holger!

Címkék: kommentfogó, frankfurtHáromból öt

Még a szerdai varázslat előtt mondtam paulaner kollégának, hogy Carlo egyelőre nem teljesen tudja a matekot, viszont mivel én okosabb vagyok mindenkinél, örömmel elmondom, mi a titok. Kérem alássan, a titok az, hogy a helyenként túl gyors, helyenként túl lassú Xabi-Sanchez-Coman hármasból maximum egyet visel el a csapat. Kettő már sok.

Ez két szempontból érdekes.

Címkék: kommetfogó, kölnFutballelit

Világbajnok futballista:

41 millió euró.

Egy nem világbajnok futballista árnyéka:

90 millió euró.

#Pogback:

105 millió euró.

Azon a lelátón tökmagozni, és embékettes meccset nézni, ahol húsz évvel ezelőtt fel és alá futottál az edzésen?

Megfizethetetlen... Teljesen érdektelen...