Amekkora mázlija van állandóan a srácnak, szerintem Rode. Haha.

Komolyra fordítva a szót, elképzelésem sincs, miféle Bayern fut majd ki este a Westfalen gyepére, mármint azon kívül, hogy erősen tartalékos lesz, ami semmi esetre sem egy előre magyarázkodás, hiszen a túloldalon is hasonló a helyzet. Amennyire egyértelmű volt már a bejelentés napján Guardiola áldásos tevékenysége, annyira rejtély, hogy ezzel a kerettel mit kezd Carlo, ki találja magát másik a megszokotthoz képest másik poszton, és hogy úgy általában hol tart a csapat.

Dávidunk, München ébenfekete gyöngyszeme mindenesetre megtalálta már a lehetőséget, hogy elmondja, mennyire boldoggá tenné őt a középpálya. Köszi, Dávid, felírtuk!

dortmund szuperkupa pepout guardiolanincs ujelet emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Tuchel egészen brutális keretetet kukázott össze idénre, elöl nagyjából végtelen plusz egy lehetősége van, ráadásul több mint negyvenmillió euróért szabadult meg Mkhitarjantól, ami akkor is nagy biznisz, ha annak adta el, aki 105 milliót letett az asztalra Pogbáért. #mivanveletek

Címkék: dortmund, szuperkupa, pepout, guardiolanincs, ujelet, emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre, guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobbLevelet kaptam: live is life.

Na-naaaa-naa-na-na...

Címkék: pep guardiola, carlo ancelotti, videóposzt
In Benny we trust 

Ha őszinték akarunk lenni, kicsit untuk már az eredetit, jó újra az árja másolattal bajlódni.

benny anatolij inbennywetrust

Elvileg lelkesek vagyunk, hogy Eb van, ráadásul az angolok pontosan ugyanolyan balfasz lúzerek, mint amilyenek voltak, de elég nehéz erre vagy bármi másra koncentrálni úgy, hogy mindennap Héder Barna. Ezt az embert vajon akkor is eldugják évekig Palik László seggébe a még sehol sem tartó szőrtüszők mögé, ha tudják, hogy ekkora endorfincunamit eredményez majd a kibújás? Vagy ez a letörölhetetlen vigyor és az indokolatlanul lassú fejmozgás valami emberkísérlet és a nyolcaddöntőkre hipnotizálni fogja az egész országot? Valaki mondja meg, mit tegyek, hogy ne Heston Blumenthal bágyatag dublőrjelöltjét lássam állandóan!

A Nationalelffel kapcsolatban sok kérdés nincs, mármint Neuer helye nagyjából biztos, legalábbis egyelőre (hehe), a többin pdig lehetne vitatkozni napestig, azonban engem a héderi vigyor teljesen leszedál, olyan leszek tőle, mint Joe Hart mozgáskoordinációért felelős agyi központja, amikor fejmagasság fölötti labda közelít.

Címkék: benny, anatolij, inbennywetrustAz utolsó

Bekkelni ma se fogunk, ha jól látom.

Vicces, hogy majdnem a komplett cserepad eligazol nyáron.
 

A túloldalon Hummels a cséká, LOL.

Erről jut eszembe, hogy még nem is trollkodtam be ide, mit mondott anno valaki arról a bizonyos valamiről:

"Ich glaube einfach, dass es sportlich wenig bis keine Gründe gibt oder gab, uns zu verlassen. Man konnte sehen, wie sich unser Team entwickelt hat, und Mario hat sich mit vielen super verstanden. Deshalb hat es mich auch so geärgert, dass er der Meinung war, so früh weggehen zu müssen."

Csak emlékeztetőül idéztem fel a szívfacsaró pillanatokhoz.