Háromdolog

Az biztos, hogy egy megterhelő alapozás után jól jött a válogatott szünet, elvégre pont formán kívül voltunk a Bréma élve felkoncolós hullagyalázása miatt, rendbe lehetett tenni a fejeket. Meg sámándobolni, hogy HWMW visszatérjen, esetleg gyorsabban gyógyuljanak a sérültek, vagy Boa a sok szimpátiadíj átvétele után legalább egyszer posztoljon egy képet a rehabjáról. Nem egy rutinos Stubi, na.Csak optimistán

A mai idénykezdetről és egyben a BL-csoportok alakulásával kapcsolatban egyetlen mondatot tudok mondani, amit persze nem én találtam ki.

De attól még fasza, és bír is némi relevanciával.

Akik napi programjukból ki tudják iktatni a halál lehetőségét, azok az optimisták.

Kezdő itt:

Címkék: werder, kommentfogóAmekkora mázlija van állandóan a srácnak, szerintem Rode. Haha.

Komolyra fordítva a szót, elképzelésem sincs, miféle Bayern fut majd ki este a Westfalen gyepére, mármint azon kívül, hogy erősen tartalékos lesz, ami semmi esetre sem egy előre magyarázkodás, hiszen a túloldalon is hasonló a helyzet. Amennyire egyértelmű volt már a bejelentés napján Guardiola áldásos tevékenysége, annyira rejtély, hogy ezzel a kerettel mit kezd Carlo, ki találja magát másik a megszokotthoz képest másik poszton, és hogy úgy általában hol tart a csapat.

Dávidunk, München ébenfekete gyöngyszeme mindenesetre megtalálta már a lehetőséget, hogy elmondja, mennyire boldoggá tenné őt a középpálya. Köszi, Dávid, felírtuk!

dortmund szuperkupa pepout guardiolanincs ujelet emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobb

Tuchel egészen brutális keretetet kukázott össze idénre, elöl nagyjából végtelen plusz egy lehetősége van, ráadásul több mint negyvenmillió euróért szabadult meg Mkhitarjantól, ami akkor is nagy biznisz, ha annak adta el, aki 105 milliót letett az asztalra Pogbáért. #mivanveletek

Címkék: dortmund, szuperkupa, pepout, guardiolanincs, ujelet, emlekszik_valaki_az_elozo_edzonkre, guardiola_nelkul_a_hasmenes_is_jobbLevelet kaptam: live is life.

Na-naaaa-naa-na-na...

Címkék: pep guardiola, carlo ancelotti, videóposzt