Oboa

2016 véget ért Boatengnek, miután a hónap elején összeszedett vállsérüléséről kiderült, hogy igazából egy szakadás, így kés alá kell feküdnie. A gyógyulási idő HWMW óvó tekintete mellett sem lehetne kevesebb, mint 6-10 hét, így nem csak a hátralévő két meccset hagyja ki, de a komplett felkészülést Katarban, és a tavaszi kör első meccseit is.

Januárban a comizma szakadt el, az Eb-n izomproblémák és húzódások a másik lábában, a rosztov ellen húzódás... és tessék, már be is jelentkezett megint a következő gyógykezelésre és ezzel együtt a Stubimackó emlékéremre.Kolombusz tojása

Az a helyzet, hogy nem tudom, hányadán állok Carloval. Vagy csak elbalfaszkodta az ősz közepét, vagy értesítették egy olyan világmeretű szabadkőműves összeesküvésről, amiről mi itt, ebben a lángoktól ölelt kis országban nem is sejtünk semmit, de elég érdekes lesz a hétfő delünk, az biztos.Így áll fel ma a csapat, Boa a keretben sincs, a falat kenyér szerepét játszó Vidal viszont már legalább csere, ahogy a két feláldozható is. Holger sehol.

Müller meg megy a szélre, ez van.

Persze kit érdekel, amikor

Uli ist wieder da!!

Címkék: kommentfogó, leverkusen
Távol álljon tőlem...

hoffenheim kommentfogó

...hogy megkérdőjelezzem Carlo Ancelotti döntéseinek helyességét, de...

Címkék: hoffenheim, kommentfogó