Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem babra megy

"Vannak különbségek az országok viszonylatában: TV-pénz, 50+1 szabály. Igaz, hogy más kluboknak több pénz áll rendelkezésre az átigazolásokra. Járvánnyal vagy anélkül, mi nem vagyunk hajlandóak ilyen díjakat fizetni. Megpróbálunk kreatív megoldásokkal versenyképesek maradni."

Címkék: Faites vos jeux, Let the Sarr hit le ventilateur



Juli-buli

Friss ropogós hír a nagyvilágból, amit már a Bayern oldala is megerősített, hogy nyártól öt évre (vagy amíg össze nem balhézik valakivel) Julian Nagelsmann lesz a csapat edzője. Ez most vagy azt jelenti, hogy tényleg kifizettünk 20-25-30 milliót érte a Lipcsének, vagy a DFB hatott oda, hogy olcsósítsák, cserébe Flick bundestrainerként minden nap megiszik egy energiaitalt... vagy hogy tényleg olcsóbb volt lerabolni őt, mintsem elbeszélgetni a Brazzót bábként használó... na de ez már csak összeesküvés.

Flicket tekintve meg... Semmi sem azért csodás, mert örök, hanem mert kiváltság ismerni!

Címkék: bayern, nagelsmann



Was erlauben Brazzo?!

Brazzo mint eine Flasche leer, hogy baszná meg, nem tudom kinek mi baja volt Flickkel, de hogy ez innen neki nagyon hendikeppes lesz az is biztos. Nincs sok klub a földön, aki egy hattrófeás edzőt kb az őrületbe kerget, de neki még ezt is sikerült összehozni, ritka profi munka!

Címkék: Flick Brazzo



Nem hősként kiesni.

kimmich

Hősként továbbmenni.

Címkék: kimmich



Örömmel tájékoztatom a kedves egybegyűlteket, hogy a vírushelyzet ellenére a céges Várkonyi Andreánk mindent megkap, amire egy távozó senior kolléga csak vágyhat.

Megint Doppelsechs, hogy a kitágult gázrózsáját neki!

Illegálba' lesz majd búcsúztató is, és ott bizony még a virácsokros könnyes fotó is elcsattanhat, aztán irány a Getty, mikor lesz már fent!!

Igazi kincsek várnak mindkettőtökre rád, Dávid.

Címkék: alaba, sechs, doppelsex