Nem sajnáltuk az időt, és egész éjjel dolgoztunk ezen a poszton.

Hajtás után egy részletes elemzés olvasható a tegnapi meccs legfőbb tanulságairól. Igyekeztünk minden fontos részletre kitérni.

hoffenheim elemzés

Vitára hívunk mindenkit, Carlo-hívőket és Carlo-gyűlölőket, kőfaragókat és balettáncosokat, portugálokat és futballistákat, mindenkit.

Címkék: hoffenheim, elemzésRészben nagyon is kapcsolódik ez a poszt a ma esti mérföldkőhöz, és nem csak amiatt, mert kiderülhet az is, hogy minden sora baromság, hanem a valóság közös észlelést illetően is fejlődhetünk. De persze csak akkor, ha nyitottak vagytok.

Úgy látom, sokkal több stresszt engedünk be közös mindennapjainkba, mint szabadna.

Tényleg csak egészen röviden szeretném behajítani középre az utóbbi idők népharagjára utaló megjegyzésemet, miszerint:

kisbarátaim, ti nem értitek Carlót.

Nem csoda, hogy nem értitek, mert az öreg egészen másként látja önmagát, a csapatot, a célokat, szinte mindent. Tehát nem úgy, ahogy mi. Ez nagy kár, mert a miénkben több lenne a logika.

Kár, hogy ez kurvára mindegy, mert ő az edző, haha.Hervasztó mindenképp

Nincs tovább, végérvényesen megöregedtem, most már nem csak a nagy öregek, hanem a velem egykorúak is visszavonulgatnak. Most éppen Lahm. Bizony, a pici Lahm, a legkisfiúasabb arccal megáldott világklasszis, a jobb oldal fáradhatatlan szélsője, a 2006-os világbajnokság nyitótalálatának bombázója, meg úgy általában ő az egyedüli a földön, akit sehol nem utálnak.Hófogó

Szerencsére a főkefe és a közútkezelő áldásosabban harcol a hó ellen, mint a spanyol adóhatóságok Xabi apó ügyében, így egyrészt Senor Passgenauigkeit marad a szabadba és az év végi prémiumait sem foglalta le előre a hispán NAV, másrészt van idő elmélkedni a világ nagy dolgain és Hummels haján.