Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mert hogy rá fog baszni az ujjára. Persze nem mindegy, hogy csak másnapos és azért remeg, mint minden normális ember, vagy őszintén be van szarva a tűz látványától.

Niko most fog először tüzet látni közelről és bár nem hiszem, hogy a flipchart előtt ne tudná, mi a megoldás az a csapat ellen, amelyik pont azt tudja a legjobban, amivel a sajátja a legkevésbé tud mit kezdeni (ez azért így, leírva még keményebb, mint kimondva), de az azért tényleg kurva nehéz és ritka, hogy elsőre a flipchart előtt és a pályán is menjen minden.

Ahogy mondani szokták, ha az utolsó pillanatig nyílt kérdés lesz a továbbjutó kiléte, akkor már félig boldogan halunk meg, még ha nem is őszinte mosollyal az orcánkon.

Címkék: kovac, liverpool



Mindeközben Mats barátunk a farpofáit összeszorítva várja a fejleményeket, és a karácsonyi körsms címzettjei közé valahogy Kovac mester is becsúszik.

Címkék: lucas, jerome, wintertransfer



Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek), másrészt meg valahogy ki kellene bekkelni ezt a negyven másodpercet (újra feljövök a föld alól és megint elsüllyedek), akkor hogy a retkes picsába áll elő ez a kép a 93. percben?



Nincs rossz válasz.

Csak képzeld el.

Címkék: ribery, robben, paint, azon_a_napon, igyal_szivjal_verdki



Leon, a profi

"Az edzőkkel felkészültünk a mérkőzésre, és megnéztük, hogy hol hagynak réseket, és aztán azokon a területeken tevékenykedtem. Örülök, hogy ez ma jól sikerült."

Címkék: A Jean Reno Menet