Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerintetek tényleg a keret elvi minőségével és az "öregecskedő feleségekkel" van a probléma, mert nem tudják meghúzni a szélt tök egyedül a három védő ellen?
Ezt tényleg csak Kefírképű Kevinnel, Cickány Száncsezzel, Grízmannal, Ruhr-vidéki kis Groteszkával, meg a megkésett előrelátással kiókumlált súlyos eurómilliókkal lehetett volna orvosolni?

De most komolyan, tényleg!?

Neidegejjetekmá'...



Újraszámoljuk, ha kell

Carlo azt mondta, hogy akkor húzzunk a faszba, ha ennyire okosak vagyunk, és tengap inkább benyújtott saját maga ellen egy konstruktív bizalmatlansági indítványt, aminél az se baj, ha nem konstruktív, de valamire szavazni kell, és nem lehet név nélkül.

Lelke rajta, bár értem a motivációt.

Egyrészt megnézi, mennyire van ő tényleg a kirúgás szélén, vagy csak a Bild kelti a hangulatot, másrészt az is érdekli, mit tudnak a helyi basszájba csávók, akik folyton azt mondják, hogy nélkülük itt ki se lehet világítani az Allianzot. Apátok faszát, gondolta a bácsi és köpött egyet.

Ehhez az egészhez pont passzolt egy olyan meccs, amire rá lehet fogni, hogy nincs igazi tétje, meg hát a szupersztároktól (awww, ahogy biztatták meg simogatták egymást) ki lehet kapni idegenben, és még nincs veszve a csoportelsőség, ráadásul, aki szeptemberben edzőt vált, az csak egy hebehurgya, dilettáns, Zamparini-klón lehet, nem pedig felelős klubvezető.

Tökéletes időzítés. Ancsa okos.



Evvel a dalban mondom el

Elég könnyűnek tűnik most okosat mondani a Bayernről, főleg annak bamba edzőjéről, de leginkább az impotens játékáról. Valószínűleg a twitterterjedelemmel kompatibilis, összegző véleményeknél picit árnyaltabb a kép, és itt elsősorban nem az impotens játék mentegetésére gondolok, mert az egy halom fos, akárhonnan is nézem.

Van viszont pár apróság, amit érdemes lenne megemlíteni, és itt nem csak Kassai kurva anyjára gondolok, csókolom a kezeit, Etelka néni. Hanem.



,hogymegfelelő módon jellemezzem Hámeszt, meg az ő kis vándorcirkuszát, így meg sem próbálom.

Ami biztos, hogy Toni óta elhoztunk több, mint fél tucat játékost a centrumba, és most az sem számít, hogy erről a kolumbiai szardarabról valaki még elhiszi, hogy szélsőt fog faragni Carlo. Kalle, megmutattad milyen tökös vagy.

Reggel, amikor még csak viccnek sem tudtam értékelni a hírt, annyira komolytalannak tűnt,belengettem, hogy új csapatot keresek magamnak, de mivel még nem találtam új kedvencet (erős a verseny a Real és Urbán Flóri következő klubja között, szintlépésnek érzem), így a mai napot még annak szántam volna, hogy kidühöngjem magam, de ez annyira szánalmas és nevetséges, mint Hámesz maga.

Persze senkit sem fog érdekelni, mikor két év múlva elsunnyog majd két bajnoki címmel a zsebében, úgy, hogy 40 meccse sem lesz majd, de azért ölhetnénk némi energiát abba is, hogy legalább annak a látszatát fenntartjuk, hogy bármilyen ötletünk is van Ribery utódlásával kapcsolatban.

Tasziló eszméletlen nagy király lesz. Csak mondom. Extra csípösen, hagyma nékkül szereti a beaglehúst.



Végre fiatalodik a keret

Tudom, hogy a nagy átlag szerint normális posztot érdemelne (amúgy aki ezt bekommenteli, azt bannoljuk a picsába), de egyszerűen teljesen értelmetlennek gondolom a nyilvánvalót masszírozni háromezerötszáz karakteren keresztül. Ezért egyetlen gondolatot szeretnék hozzátenni ahhoz, amihez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle, mert így kerek és tökéletes.

Lahm jelentőségét, a küszöbön álló hiányának súlyát és összességében a sportember kaliberét egyetlen mondattal, vagy sokkal inkább érzéssel tudom kifejezni:

pont ugyanolyan nehéz lesz feldolgozni, hogy nem az ő neve jön Neuer után, mint amikor azt kellett megszokni, hogy a sort nem Kahn indítja.

Bizonyos szempontból könnyebb volt Schweinsteigeré, mert ott voltak indulatok, amik legalább látszólag megoldanak az életben egy csomó mindent, de itt csak a végtelen szomorúság van, meg a kibaszott öreg vagyok én is feeling fura hangulata.