OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

,hogymegfelelő módon jellemezzem Hámeszt, meg az ő kis vándorcirkuszát, így meg sem próbálom.

Ami biztos, hogy Toni óta elhoztunk több, mint fél tucat játékost a centrumba, és most az sem számít, hogy erről a kolumbiai szardarabról valaki még elhiszi, hogy szélsőt fog faragni Carlo. Kalle, megmutattad milyen tökös vagy.

Reggel, amikor még csak viccnek sem tudtam értékelni a hírt, annyira komolytalannak tűnt,belengettem, hogy új csapatot keresek magamnak, de mivel még nem találtam új kedvencet (erős a verseny a Real és Urbán Flóri következő klubja között, szintlépésnek érzem), így a mai napot még annak szántam volna, hogy kidühöngjem magam, de ez annyira szánalmas és nevetséges, mint Hámesz maga.

Persze senkit sem fog érdekelni, mikor két év múlva elsunnyog majd két bajnoki címmel a zsebében, úgy, hogy 40 meccse sem lesz majd, de azért ölhetnénk némi energiát abba is, hogy legalább annak a látszatát fenntartjuk, hogy bármilyen ötletünk is van Ribery utódlásával kapcsolatban.

Tasziló eszméletlen nagy király lesz. Csak mondom. Extra csípösen, hagyma nékkül szereti a beaglehúst.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus