AJÁNLÓ
 
14:11
2017. 09. 28.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
14:11
2017. 09. 28.
 
14:11
2017. 09. 28.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újraszámoljuk, ha kell

Carlo azt mondta, hogy akkor húzzunk a faszba, ha ennyire okosak vagyunk, és tengap inkább benyújtott saját maga ellen egy konstruktív bizalmatlansági indítványt, aminél az se baj, ha nem konstruktív, de valamire szavazni kell, és nem lehet név nélkül.

Lelke rajta, bár értem a motivációt.

Egyrészt megnézi, mennyire van ő tényleg a kirúgás szélén, vagy csak a Bild kelti a hangulatot, másrészt az is érdekli, mit tudnak a helyi basszájba csávók, akik folyton azt mondják, hogy nélkülük itt ki se lehet világítani az Allianzot. Apátok faszát, gondolta a bácsi és köpött egyet.

Ehhez az egészhez pont passzolt egy olyan meccs, amire rá lehet fogni, hogy nincs igazi tétje, meg hát a szupersztároktól (awww, ahogy biztatták meg simogatták egymást) ki lehet kapni idegenben, és még nincs veszve a csoportelsőség, ráadásul, aki szeptemberben edzőt vált, az csak egy hebehurgya, dilettáns, Zamparini-klón lehet, nem pedig felelős klubvezető.

Tökéletes időzítés. Ancsa okos.

 

Rágja most a kefét mindenki, nyomja Kalle a sejtelmes, bárhogy értelmezhető nyilatkozatokat, közben jó döntés nincs, csak egy foshalom. Ez ugyan a második helyre befut a csoportban, de ez senkit nem vigasztal majd a tizenhat között, amikor is egy csoportelsőt látva szembesül a fájdalmas ténnyel, idén nem lesz meg a negyeddöntős szopás, pedig azt már félig sikeres szezonként lehet elkönyvelni, ha ügyesen elhatárolunk pár milliónyi portugált.

Nem hiszem el, hogy Ancelotti nem direkt fosott bele a ventilátorba.

Fospermettel az arcukon kell szavazniuk az okoskodóknak, hihi.

Lehet, hogy nem az olasz a legjobb futballedző a világon, ugye nem München lesz az első hely, ahol megbukott, de intelligensnek tűnik, és utólag végiggondolva, elég erőset üzent ezzel a kezdővel. Elsősorban Ribéry-ről mondta el búcsúzóul a véleményét, de kapott rendesen Hummels is, Robben se teszi zsebre ezt a csereszerepet, ami persze még mindig előkelő pozíció az előzőékhez képest.

Technikailag csak nyerni tudott tegnap az öreg, ugy Ulreichre volt attól, amikor nincs semmi gond, egy szűk vereség idegenben azért férjen bele Haccázmilláéktól.

Most egy átmeneti megoldásnak, aki júniusig marad a tájlába salátát tarháló Bosszal veszekedni, magyarul a gondolkodásiidő-kéréssel egybekötött  keménykedésnek nincs viszont értelme, akkor már inkább költsék Ancelotti végkielégítését Kimmich év végi bónuszára.

Valahol elkeserítő, hogy – egy még elvileg menthető szezon elején krízimenedzsment témában – Sagnol az A terv, a Guardiola virtuális csecsén szocializálódott, álmodozó tavitündér meg a B terv, és harmadik opcióként még mindig vannak emberek, akiknek van pofája bemondani Kloppot.

Viszont mivel már senki nem hisz Carlóban azok közül, akiket kénytelen pályára küldeni, az olasz sorsa eldőlt, csak még nem egyértelmű, hogy lendületből, vagy inkább később, megfontoltan.

Úgy érzem, a helyes megoldás a D lesz.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus