OLVASTAD MÁR?
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...
 
Túlélték, mégis meghaltak
Főleg azért, mert a Bayern mögötti német klubfutball egészen rohamos tempóban indult el a súytalanná válás útján, de egyébként azért is, mert a soha nem látott támogatottságot élvező Jupp Heynckes végérvényesen visszavonul, szóval ez a két tényező miatt...

Végre fiatalodik a keret

Tudom, hogy  a nagy átlag szerint normális posztot érdemelne (amúgy aki ezt bekommenteli, azt bannoljuk a picsába), de egyszerűen teljesen értelmetlennek gondolom a nyilvánvalót masszírozni háromezerötszáz karakteren keresztül. Ezért egyetlen gondolatot szeretnék hozzátenni ahhoz, amihez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle, mert így kerek és tökéletes.

Lahm jelentőségét, a küszöbön álló hiányának súlyát és összességében a sportember kaliberét egyetlen mondattal, vagy sokkal inkább érzéssel tudom kifejezni:

pont ugyanolyan nehéz lesz feldolgozni, hogy nem az ő neve jön Neuer után, mint amikor azt kellett megszokni, hogy a sort nem Kahn indítja.

Bizonyos szempontból könnyebb volt Schweinsteigeré, mert ott voltak indulatok, amik legalább látszólag megoldanak az életben egy csomó mindent, de itt csak a végtelen szomorúság van, meg a kibaszott öreg vagyok én is feeling fura hangulata.

 

Búcsúzóul megmutatom a  kedvenc gifemet Lahm-ról, és csak remélni tudom, hogy utána nem egy Rensing, de még csak nem is egy Kraft jön Joshua személyében.

Illetve a rend kedvéért itt a videó is, amit már mindenki megnézett Facebookon.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus