OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Végre fiatalodik a keret

Tudom, hogy  a nagy átlag szerint normális posztot érdemelne (amúgy aki ezt bekommenteli, azt bannoljuk a picsába), de egyszerűen teljesen értelmetlennek gondolom a nyilvánvalót masszírozni háromezerötszáz karakteren keresztül. Ezért egyetlen gondolatot szeretnék hozzátenni ahhoz, amihez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle, mert így kerek és tökéletes.

Lahm jelentőségét, a küszöbön álló hiányának súlyát és összességében a sportember kaliberét egyetlen mondattal, vagy sokkal inkább érzéssel tudom kifejezni:

pont ugyanolyan nehéz lesz feldolgozni, hogy nem az ő neve jön Neuer után, mint amikor azt kellett megszokni, hogy a sort nem Kahn indítja.

Bizonyos szempontból könnyebb volt Schweinsteigeré, mert ott voltak indulatok, amik legalább látszólag megoldanak az életben egy csomó mindent, de itt csak a végtelen szomorúság van, meg a kibaszott öreg vagyok én is feeling fura hangulata.

 

Búcsúzóul megmutatom a  kedvenc gifemet Lahm-ról, és csak remélni tudom, hogy utána nem egy Rensing, de még csak nem is egy Kraft jön Joshua személyében.

Illetve a rend kedvéért itt a videó is, amit már mindenki megnézett Facebookon.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus