AJÁNLÓ
 
12:20
2017. 05. 20.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
12:20
2017. 05. 20.
 
12:20
2017. 05. 20.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre fiatalodik a keret

Tudom, hogy  a nagy átlag szerint normális posztot érdemelne (amúgy aki ezt bekommenteli, azt bannoljuk a picsába), de egyszerűen teljesen értelmetlennek gondolom a nyilvánvalót masszírozni háromezerötszáz karakteren keresztül. Ezért egyetlen gondolatot szeretnék hozzátenni ahhoz, amihez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle, mert így kerek és tökéletes.

Lahm jelentőségét, a küszöbön álló hiányának súlyát és összességében a sportember kaliberét egyetlen mondattal, vagy sokkal inkább érzéssel tudom kifejezni:

pont ugyanolyan nehéz lesz feldolgozni, hogy nem az ő neve jön Neuer után, mint amikor azt kellett megszokni, hogy a sort nem Kahn indítja.

Bizonyos szempontból könnyebb volt Schweinsteigeré, mert ott voltak indulatok, amik legalább látszólag megoldanak az életben egy csomó mindent, de itt csak a végtelen szomorúság van, meg a kibaszott öreg vagyok én is feeling fura hangulata.

 

Búcsúzóul megmutatom a  kedvenc gifemet Lahm-ról, és csak remélni tudom, hogy utána nem egy Rensing, de még csak nem is egy Kraft jön Joshua személyében.

Illetve a rend kedvéért itt a videó is, amit már mindenki megnézett Facebookon.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus