OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Szerintetek tényleg a keret elvi minőségével és az "öregecskedő feleségekkel" van a probléma, mert nem tudják meghúzni a szélt tök egyedül a három védő ellen?
Ezt tényleg csak Kefírképű Kevinnel, Cickány Száncsezzel, Grízmannal, Ruhr-vidéki kis Groteszkával, meg a megkésett előrelátással kiókumlált súlyos eurómilliókkal lehetett volna orvosolni?

De most komolyan, tényleg!?

Neidegejjetekmá'...

 

Nem azzal van a baj, hogy semmi szervezettség, semmi egymásnak segítségnyújtás, semmi bajtársiasság, mert mindenki csak a tőle minimálisan elvárható penzumot préseli ki magából a pályán, mer' nehogymá' neki kelljen tolni a szekeret?

Nem azzal van a baj, hogy a küzdést és az akarást felváltotta a hárítás meg a nemtörődöm beleszarás?

Nem azzal van a baj, hogy Robben, Lewandowski, Ribéry, Müller egymással vitázik, csapkod, hevesen gesztikulál, miközben persze vágja a pofákat, hogy basszájba, mér' nem centire pontosan érkezett a labda?

Nem azzal van a baj, hogy a klubnál eltöltött időintervallumtól teljesen független majd' mindenki bevágja a durcit, mint az óvodában, mert fél óráig a kicsit kétballábas, de legalább lelkes tincses néger szarhat bele a homokozsóba, vagy az enyhén debil, de legalább nagydarab Miklóskának adja oda az óvó néni a pöttyös labdát?

Nem azzal van a baj, hogy senkit sem fogad el ez a kurva banda tekintélynek az öltözőben, mert minden szinten megy celebkedés, az arcoskodás, meg a médiának sírás?

Nem azzal van a baj, hogy Alabának meg Boatengnek a lájkok az instán többet érnek, mint ha nem kap gólt a csapatuk?

Nem azzal van a baj, hogy Boateng és Hummels (meg kb. az egész csapat) csak kiteszi a lábát (de azt is visszahúzza, mert félti), és szemmel veri a labdást, mint a régi idők focijában, ahelyett, hogy belemenjen abba a kurva párharcba?

Nem azzal van a baj, hogy a teszkós Tesze-Tosziló, vagy a réti Rasztarakéta helyett egy csilliárdokért vásárolt prime time Zidane, Rivaldo is csak kicsipkedett seggű kiskakas lehetne ezen a telibevert szemétdombon, ahol a szaros sejhajú naposcsibék is a saját fejükre képzelik a legveresebb tarajt?

Nem azzal van a baj, hogy valamiért nincs olyan, aki jól picsán rúgná ezt a sok művész lelkületű nárcisztikus seggfejt, ha lötyögősre veszik a formát?

Szóval lehet szagolgatni a frissen eresztett szaftos fingot...

Melynek áfonyára és erdei feketeszederre emlékeztető aromáiba kódolta az univerzum, hogy kit, mikor, és mennyiért kellett volna megvenni, hogy ne egy vazelinezett valagú egyházi fiúkórus benyomását keltse a csapatunk, míg a nehézlégzéstől magától be nem gyullad a hörgőkben a metán, attól még sem logikus, sem szükségszerűen helyes, de még különösebben aktuális sem lesz ez a vélemény.

Igen, talán lehetett volna okosabban, jobb megtérüléssel igazolni.

Igen, talán kicsit mélyebre is túrhattunk volna abban zsebben, hogy az eurócentek között legalább egy lyukas garast megtaláljunk.

Igen, én is abba a szemébe köpném Carlonak a frissen megcsócsált doublemintet, amelyik jobban nyitva van.

Igen, addig búvárkodhatnánk mindahányan a saját spermánkban, amíg be nem köszön a keszon, és bele nem fulladunk a saját nagyszerűségünkbe.

Ettől még sajnos az a helyzet, hogy amíg valaki ki nem csapja a bránert az öltözőben, hogy addig pofozza vele ezt a sok hülyegyereket, amíg rá nem jönnek, hogy miből is telik a dizájner napszemcsiben pozolós szelfikre, meg a Milánóból bereptetett sztárfodrászra, addig lófasz nem lesz itt, akármennyit is baszunk ki az ablakon az átigazolási időszakban.

No, és akkor most le lehet írni, hogy Nemárral meg lett volna a Real, eszem-faszom megáll...

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus