Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maradjatok Alaba!

Gólt szerezni az egyik legfaszább érzés, a megünneplése meg nem sokkal marad el tőle, bár ha szigorúan nézzük, akkor ez a két fogalom nem különülhet el egymástól. Még ha utóbbi mozdulatsor megkezdésekor előbbi már biztosan véget ért, s a begyakorolt, általában hasonló elemek (lövés, fejelés, Gomeznek beherélés) után testünk szabaddá válhat és válik, s a legkülöbözőbb módon fejezi ki lelkünk tisztaságát, mert bármit is csinálsz gólöröm címén, az valahol te vagy. Müllerből általában egy -csak tippelem, sosem hallottam közelről- artikulálatlan tűnő üvöltés tör ki, Adebayor igazi here módjára odarohan excsapata táborához, Bale másolja a portugál cserépedényt, Robben meg, ebben teljesen biztos vagyok, szájon csókolná saját magát, ha tehetne, annyira büszke.

Címkék: Alaba, uefamafia



Welcome To FC HOLLYWOOD II.

József nagy sétát tett, ki kell tisztítania a fejét. Visszaadni a futballt a játékosoknak. - visszhangzott még mindig a fejében.

Leült egy padra, és az édesanyjára gondolt.

Mint a bonbon... Eddig is így élt, eddig is így állt hozzá a futballhoz, hiszen mócsing is megmondta: "a komplett csapatjáték totálisan véletlenszerűvé süllyesztése testesíti meg az egész koncepció ürességét, ennek a vergődésnek az értelmetlenségét".

Ez nem segít túllendülni a válságon. Visszaemlékezett a gyermekkorára...

Madárnak lenni, messze repülni... Szabadnak lenni, mint egy madár... Visszaadni a futballt a játékosoknak... - visszhangzott a fejében.

IGEN! EZ AZ!

Szabadság, egyéniség, testvériség! EZ AZ!

Címkék: guardiola, Robben, Alaba, Xabi Alonso



"HÁTVÉD"



Megpróbálom beadni Nektek, hogy örülni kell annak, amit a Schalke ellen láttatok. Én tényleg hiszek egy szebb világban, és Pep áldott jó szívében. Egyébként az új név ne tévesszen meg senkit, badstuber él tovább brazzóban.

Címkék: Schalke, Xabi Alonso, Alaba, Pep



Az aggódó bölcs intelmei

Halljátok Bavaria népei!

Elfogtunk egy levelet. Egy kivert bölcs szavait tolmácsolom, ich bitte um Verzeihung, tolmácsolhatom nektek, kit hallatlan üdvrivalgás közepette búcsúztattunk, bár tudtuk, ennél egy darabig csak rosszabb lehet.

Egy pergamen, melyet hollandusról fejtettünk vissza iskolázatlan, ámde betanított elfekkel, hogy ti is lássátok, halljátok szavait, no, meg hogy elkerüljük a páni pánikot.

Élünk, mint a hal vízben. Senki se higgyen a bűbájnak!

Címkék: Van Gaal, Pep Guardiola, David Alaba, Johan Cruyff, Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness, Luke Shaw, Manchester United FC, George Alaba, Two In One