AJÁNLÓ
 
22:06
2014. 08. 31.
...írni egy olyan posztot, amiben az olasz bajnokságban kitűnő belső védők sikeres...
A bejegyzés folyatódik
 
22:06
2014. 08. 31.
Most, hogy már az első távozó és az első igazolás is megvan Weiser, illetve Ulreich...
A bejegyzés folyatódik
 
22:06
2014. 08. 31.
És ugye nem is álltunk meg ennyinél. Az utolsó percek se tartogattak újdonat-új érzeteket... >>...
A bejegyzés folyatódik
 
22:06
2014. 08. 31.
József nagy sétát tett, ki kell tisztítania a fejét. Visszaadni a futballt a játékosoknak....
A bejegyzés folyatódik
 
22:06
2014. 08. 31.
Nagyot fordult velünk a világ a legutóbbi 7-1-es Bajnokok Ligája siker óta, mikor még Klinsmann...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megpróbálom beadni Nektek, hogy örülni kell annak, amit a Schalke ellen láttatok. Én tényleg hiszek egy szebb világban, és Pep áldott jó szívében. Egyébként az új név ne tévesszen meg senkit, badstuber él tovább brazzóban.

A tegnapi meccs első negyedórája után elhatároztam, hogy akármi lesz, nekem ez pozitív élmény lesz, akkor is, ha kapunk négyet, és nyárvégi bányászünnepbe csap át a második félidő.

Többé-kevésbé az utóbbi forgatóköny valósult meg, mert sikerült egy értékelhetetlen bő hetven percet produkálni, de mégis maradt egy kis öröm a pici lelkemben.

A felállásra vetítve ez a kevéske nagyjából a Rode-Xabi vonalig tart, ha hátulról nézzük. Mert valljuk be, azért ezt a védelmi négyest egész szezonban elnézegetnénk. Lahm a posztján játszik, Boa és Alaba császárok, Stubit pedig futni, fejelni, szerelni, passzolni látni, na az folyamatos orgazmus.

Az más kérdés, hogy Pep ebbe is belecsempészett egy kis sunyi, exhibicionista innovációt, mert a támadásainknál simán Xabi Alonso volt az utolsó ember, és gyönyörűen átvedlett Stubival és Boával kiegészülve háromvédőssé a történet.

Tudjátok, hogy szeretjük Pepet, de az ilyen kísérleti faszkodások a büdös életben nem jönnek be komoly meccsen, de még a Schalke ellen sem.

A rendszer nagy nyertese most szombaton szerintem Alaba volt, aki gyakorlatilag végig irányíthatott a szélről, és hát ő ebben sem ügyetlen. Valahol itt rejlik a pozitívum, hogy úgy tűnik, van új stílusvariáció, most például egy a megszokottól totál eltérő, Ribéry-Robben nélküli, nem a szélső támadókra kihegyezett offenzíva.
Más kérdés, hogy ez most még egyáltalán nem működött, bár Pep mindent megtett, hogy ne a két szélsőről szóljon sztori. Ezzel a két balfasszal (Shaq, Götze) a vonal mellett májusig próbálhattunk volna eredményes akciókat vezetni…

Itt kérdezném halkan, hogy akik Shaqirit szeretik, hogy értékelik az agyatlan albán tegnapi ámokfutását? Persze, tudom, Dombi Tibi is legenda Debrecenben…
Götzéről meg most inkább semmit, így a legjobb mindenkinek.

És akkor vissza a középpálya védekező részére, ahol eleve felüdülés volt nézni egy olyan gyilkost, mint Rode, Xabi Alonso pedig számomra szintén pozitívum. A már megidézett, „inkább tapló, mint spanyol” mondatom nagyjából erre vonatkozott. Szerencsére abszolút nem egy olyan játékos, aki Pep kicsi agyából pattant ki. Spanyol középpályás létére szerel, odarúg, nyolcvanméteres keresztlabdát ad, sőt, átlőni is szokott. Én örülök neki.

A cserék teljesen értelmetlennek tűntek, Lewandowski jobban egyedül volt a pálya egyik végén, mint a másikon Neuer. De ettől függetlenül, a tegnapi alap tényleg jónak tűnt, csak hát sötét árnyként nehezednek a csapatra a Thiago Alcantarák, meg a középre visszavezényelt Philip Lahmok...

Kérlek, okosan, Pep bácsi...

Videón a dolgok itt 

Címkék: Schalke, Xabi Alonso, Alaba, Pep

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus