Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsit féltem a cím leírása után, mert hát mi a faszomat lehetne mondani erről a bajnokságról, akár egy mondatot is. Viszont ha már leírtam, akkor csináljuk.

Íme: ha sok év múlva fel kell majd idézni 2019-et, akkor úgy fogok rá visszautalni, mint az az év, amikor a hazai dupla besöprése előtt álló abszolút baszókutya a záró forduló előtt megszellőzteti a begyűjtött trófeák számától független edzőcserét, mert ezzel akarja motiválni a keretet - pont arra a két meccsre, amiken a trófeákat el lehetne hódítani.

Készüljünk fel, itt visszakérdeznek majd a jámbor olvasók, hogy nincs-e ebben ellentmondás, és hát mi nem tudunk mást tenni, csak széttárjuk szárnyainkat, majd finoman elvitorlázunk a viharként táncoló messzi távolba.

Jó, tessék, a lényeg:

holnap játszik tétmeccsen utoljára az Allianz gyepén Ribéry és Robben.

Minden más kurvamindegy.

Ráadásul végre legalább mindenkiről kiderül, mit tervezett arra a napra.

És Rafinha is elbúcsúzik.

Én például megöregedtem, szomorú vagyok már a búcsúknál, nem bírom a torokba szorult gombócokat, piszkosul elérzékenyültem a zsebtolvaj fejű álbrazil sajttáján is. Shame on me.

Inkább megnézem újra a homokórás videót.

Címkék: hol_bajnoksag_van, ott_bajnoksag_van



Hangolódjál!

Címkék: szeretnem, a_homokorat, salakos_fasszal, seggbebaszni



Az vagy, amit megeszel...

style is geil kein guter stil a szar mióta finomabb a fikánál?

Nagyjából 19 fok lehett, amikor Jogi Löw és Oliver Bierhoff megérkeztek a Säbenerre. Jogi pilóta napszemüvegén visszaverődő fényből ismerős arcok köszöntek vissza. A kapitány egy bordó garbót viselt, hanyagul betűrve a homokszín nadrágjába. Már olyan formán volt ez hanyag viselet, hogy a felső a nadrág jobb zsebe felett enyhén ki volt tűrődve, valamint ezen a tájékon valamivel gyűrödtebbnek is tűnt az anyag. Ezen a ponton rendkívül fontos megjegyezni, hogy a hirtelen jött meleggel nem nagyon tudtak mit kezdeni a heréi, így azok enyhén izzadtak. Pézsma, gondolta magában a német válogatott vezetőedzője, de nem is akkora nagy baj az, sőt, hát hiszen erre buknak a lányok. Aztán hirtelen valami megzavarta a gondolatmenetét. Érezte, hogy a Le Coq Sportif márkájú hófehér zoknija átnedvesedett, és talán már a világoskék British Knights sportcipője is kapott a testnedvekből. Megszagolná, de úgy megszagolná, gondolta magában, de hirtelen valami ismételten megzavarta...

Címkék: pézsmakapitány, parfüm, egymillió sch a szolásszabadságért, style ist geil, kein guter stil, a szar mióta finomabb a fikánál?



Mert hogy rá fog baszni az ujjára. Persze nem mindegy, hogy csak másnapos és azért remeg, mint minden normális ember, vagy őszintén be van szarva a tűz látványától.

Niko most fog először tüzet látni közelről és bár nem hiszem, hogy a flipchart előtt ne tudná, mi a megoldás az a csapat ellen, amelyik pont azt tudja a legjobban, amivel a sajátja a legkevésbé tud mit kezdeni (ez azért így, leírva még keményebb, mint kimondva), de az azért tényleg kurva nehéz és ritka, hogy elsőre a flipchart előtt és a pályán is menjen minden.

Ahogy mondani szokták, ha az utolsó pillanatig nyílt kérdés lesz a továbbjutó kiléte, akkor már félig boldogan halunk meg, még ha nem is őszinte mosollyal az orcánkon.

Címkék: kovac, liverpool



Mindeközben Mats barátunk a farpofáit összeszorítva várja a fejleményeket, és a karácsonyi körsms címzettjei közé valahogy Kovac mester is becsúszik.

Címkék: lucas, jerome, wintertransfer