Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ohne Lewa

Carlo óvatos és alapos ember, nem kapkod. Mostanra jutott el oda, hogy megnézi, mi történik, ha a csere nélküli embere csak csere.

Bár javasolhattam volna neki, akkor bizonyára nem pont a Frankfurt elleni szenvedést dobom be ideális alkalomként, de hát lássuk be, annak is van oka, hogy nem kérdezett meg engem a pufók.

Vidal és Ribéry egyébként  a keretben sincs, viszont Robben újra kezd. Sőt, megint Neuer-Lahm-Boa-Hummels-Alaba sor van hátul, ami akkor is örömteli, ha Rafinha nyilvánvalóan beáll majd a 68. percben.

Amúgy meg fogalmam sincs, mit zagyválok itt össze egy csomó nem fontos eseményről, amikor 

Stubit ismét nevezték egy meccsre!!

Gyere vissza, Holger!

Címkék: kommentfogó, frankfurt



Háromból öt

Még a szerdai varázslat előtt mondtam paulaner kollégának, hogy Carlo egyelőre nem teljesen tudja a matekot, viszont mivel én okosabb vagyok mindenkinél, örömmel elmondom, mi a titok. Kérem alássan, a titok az, hogy a helyenként túl gyors, helyenként túl lassú Xabi-Sanchez-Coman hármasból maximum egyet visel el a csapat. Kettő már sok.

Ez két szempontból érdekes.

Címkék: kommetfogó, köln



Futballelit

Világbajnok futballista:

41 millió euró.

Egy nem világbajnok futballista árnyéka:

90 millió euró.

#Pogback:

105 millió euró.

Azon a lelátón tökmagozni, és embékettes meccset nézni, ahol húsz évvel ezelőtt fel és alá futottál az edzésen?

Megfizethetetlen... Teljesen érdektelen...



Háromdolog

Az biztos, hogy egy megterhelő alapozás után jól jött a válogatott szünet, elvégre pont formán kívül voltunk a Bréma élve felkoncolós hullagyalázása miatt, rendbe lehetett tenni a fejeket. Meg sámándobolni, hogy HWMW visszatérjen, esetleg gyorsabban gyógyuljanak a sérültek, vagy Boa a sok szimpátiadíj átvétele után legalább egyszer posztoljon egy képet a rehabjáról. Nem egy rutinos Stubi, na.



Csak optimistán

A mai idénykezdetről és egyben a BL-csoportok alakulásával kapcsolatban egyetlen mondatot tudok mondani, amit persze nem én találtam ki.

De attól még fasza, és bír is némi relevanciával.

Akik napi programjukból ki tudják iktatni a halál lehetőségét, azok az optimisták.

Kezdő itt:

Címkék: werder, kommentfogó