Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Je suis Bányász

Hiába tűnt első blikkre lefutottnak majd' az összes negyeddöntő, a Real-Schalke még az első meccs után is, viszonylag kiegyensúlyozott párharcokat hoz ez a kör, a komoly formaingadozások miatt még a sebezhetőnek tűnő csapatunk is nagyobb eséllyel indul a végső győzelem felé, mint azt a játékunk milyensége vagy leendő ellenfeleink stílusa prognosztizálná.

Látva Pep idegenbeli statisztikáit, meg emlékezve arra, hogy pár éve még Stuttgartban, már a posztszabicsimi-korszakban, is leikszelt egy első meccsen, a tavalyi manchesteri horrorról nem is beszélve, nem meglepő, hogy rámentünk a biztos ikszre idegenben, ami ugyan egyrészről elvesztegetett kilencven perc volt az életünkből, másrészről ugyanúgy hozzátartozik Pephez, mint az öncélú labdabaszás, így jogos a kérdés, hogy mégis mi a herét vártunk?

Címkék: neuer



Boldog nőnapot!



Közhelyszótár

Úgy kellett nekünk ez a meccs a felkészülési időszak közepére, mint Brenonak a gyufa a lakásában, de ha már itt van, nézzük mit lehet kihozni a helyzetből. Többnyire egy kellemetlen, leginkább a moszkvaira hasonlító meccset, ha meg az eredmény is hasonló lesz, akkor csak örülünk, mint Vincent.

Címkék: Sahtar, kommentfogó



5

2010. február 10-én, azaz pontosan öt évvel és egy nappal ezelőtt lépett először tétmeccsen pályára a nagycsapatban David Alaba.

Az Ember, aki mind az ötünk lányát magáévá teheti és mi fogjuk megköszönni.

Bár a klub Instagram-oldala azt a látszatot kelti, mintha az ukrán pusztító helyére cserélték volna be, de ez nem igaz, mert Lell volt az, akit váltott.

Címkék: Alaba, gombócatorkunkban



Rögzítve a legfontosabb tényt: közel két és fél évtized után magyar edző ült le egy Bundesliga-csapat kispadjára, ugyan jelenleg még csak ideiglenesen, de meglepő lenne, ha a tegnapi mainzi győzelem, és a kalkulálható Freiuburg elleni pont után nem Dárdai Pali vinné végig ezt a tavaszt a Herthavál.

Próbáljuk ezt az egyelőre értelmezhetetlen információt a lehető legpozítvabban és reálisabban kezelni, de mivel én még a bilire szoktatás időszakában voltam mikor a korábbi Bayern-edző, Csernai Pál -szintén Berlinben- edzett egy topligás csapatot, így azért megpróbálunk majd erről kicsit beszélni, mert korábban ehhez hasonló témát maximum science fiction-ben dobhattunk fel.