Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Örömteli hír tegnapról, hogy megérkezett a keret legsósabb tagja: Daniel Peretz.

Osztozva az örömötökben, annyit szeretnék kérdezni, hogy ha őt Ulle mögé hoztuk, mert 3 hetet kihúzunk vele is, akkor arra a 3-4 hétre vészmegoldásként miért nem tudott valamelyik ifi beugrani? Vagy ha nem 3-4 hét, akkor miért nem igazoltak Ulle elé valakit? Egyáltalán minek van Ulreich, ha a létezése csak összeugró gyomrokat generál mind a védők, mind a stáb tagjai között? És hát bátortalanul megjegyezném a szurkolókat is.

Remélem, van valahol egy meeting memo, ahol leírták, ki szavazott Neuer esetében a "19-re is húzzunk lapot, bazmeg" mellett. Egyrészt, ha bejön, akkor vinnék neki virágot vagy a faszom tudja, amit kér, másrészt ellenkező esetben lendületből hangoskodnék, amennyiben lesz erre platform.

Igen, én majd akkor döntök, melyiket kellett volna.

Címkék: ulreich, neuerJe suis Bányász

Hiába tűnt első blikkre lefutottnak majd' az összes negyeddöntő, a Real-Schalke még az első meccs után is, viszonylag kiegyensúlyozott párharcokat hoz ez a kör, a komoly formaingadozások miatt még a sebezhetőnek tűnő csapatunk is nagyobb eséllyel indul a végső győzelem felé, mint azt a játékunk milyensége vagy leendő ellenfeleink stílusa prognosztizálná.

Látva Pep idegenbeli statisztikáit, meg emlékezve arra, hogy pár éve még Stuttgartban, már a posztszabicsimi-korszakban, is leikszelt egy első meccsen, a tavalyi manchesteri horrorról nem is beszélve, nem meglepő, hogy rámentünk a biztos ikszre idegenben, ami ugyan egyrészről elvesztegetett kilencven perc volt az életünkből, másrészről ugyanúgy hozzátartozik Pephez, mint az öncélú labdabaszás, így jogos a kérdés, hogy mégis mi a herét vártunk?

Címkék: neuerAranybogaraink

Sehogyse emészthető ez az aranylabda dolog számomra az utóbbi két évben. Megpróbáltam kihúzni magamból, hogy mi a gond azzal, hogy másodszor is hoppon maradtunk. Avagy, hogyan lehet félresöpörni egy olyan nárcisztikus sznob zsenit, mint Neuert, akinek a karaktere tökéletesen passzol az egyéni elismerésekhez?

Címkék: neuer, Aranylabda