Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alaba 6!

Alabat soha nem adtuk el.

Címkék: alabaVan miről beszélgetni a posztok alatt, mi sem írunk már, nincs BL-győzelem sem hetente, de a Flick által Münchenbe telepített szellemi tőke miatt néha muszáj megszólalni.

A kommentem a készülő csirkepöri miatt délelőtt abbahagytam, de ehhez hozzácsapom még azt, hogy ha Leon tud fejlődni a passzokban, amiben jelenleg nem egyértelműen világklasszis, akkor nem csak Kimmich, de Müller és a gyengébbnél is gyengébb rb-k dolgát is leegyszerűsíthetné.

Címkék: leon, goretzkaEltartott kisujjal a piszoárba I lávcsi Borzasztó mama Legyen már kinn egy normális poszt is...

Amúgy valahol biztos megköszönhetjük, hogy ezekkel a baromfi ízesítésű parasztos parizerekkel kellett bírkózni...

Címkék: Eltartott kisujjal a piszoárba, I lávcsi Borzasztó mama, Legyen már kinn egy normális poszt is...King of the HillNéhány napja az akkori lelkiállapotomnak megfelelően kijelentettem, hogy a lelkem kicsit megnyugodott az összejött döntő végett, amit hét éve üldöztek a Jupp-éra utáni kirakatigazolások és azok, akik a Donnal átélték Londont és Münchent.

Bevallom, ezt legalább két és fél napig valóban így gondoltam, majd próbáltam kitűzni a klub következő célját, amihez elengedhetetlen, hogy a végén ne úgy álljunk, amit nem szeretnénk.

Címkék: @csikago @lewangoalski