Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Frusztrációt eleget gyűjtöttél.

Címkék: pussy vagy csődörLesz most egy vb...

A Disqus meg egy szar... Egy fohászt megér....

Vagy mittomén...

Címkék: fohász, under guard of 42, Olyan szép vb-d van neked Infantino, igen sajnálatos lenne ha netalántán történne valamiDon't fos

Próbáljatok megszabadulni attól az agyatokban fölmerült gondolattól, hogy mikor a legkevésbé sem számítotok rá, a világmindenség szokása szerint előugrik majd egy ajtó mögül, és azt kiáltja:

"Huú!"

Címkék: Més que UnClub, Oh deer, If I had just one last wish I would like a tasty fish1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics is nyereséges volt, de ők ketten azért futballistákká értek, viszont ami a lényeg, hogy a saját nevelésűeket leszámítva még 4-5 milliós plusz sem rémlik senkinél az elmúlt 10 évből.

2. Top kategóriás támadót vettünk pénzért, ráadásul nem a soon to be weltklasse kategóriából, hanem abból, amelyik már most az - utoljára talán Toni volt ilyen, de azért a Fio mégse a Pool.

3. De Ligt leigazolása önmagában nem lesz nagy eredmény, igazán nagyot akkor tudna ütni, ha nem Benjt dobnánk ki miatta, hanem Upát (és az agyatlan Tanguyt), de ez a tipikus "a kisujját nyújtja a bosnyák szegénylegény és akkor is a faszára csapjuk a deszkát" helyzet, rohadt gecik vagyunk, ráadásul ebben a pontban nem volt semmilyen tény.

4. Kiderült, bebizonyosodott, immáron hivatalos: nem lehetséges annyi gólt rúgni, ami megakadályozná a szurkolót abban, hogy amikor a szemébe  hugyoznak, előjöjjön belőle a gyűlöletre programozott tudatalatti. Takarodj, Róbert, és soha ne legyél boldog.

Címkék: tények, makacs dolgok, kommentfogó, majdnem poszt