Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pénteken hozzánk is bekopogtat a fociősz, Nicklas Bendtnerrel, Luiz Gustavoval és Oliccsal egy olyan Wolfsburggal, akit már csak ezért a hármasért kedvelhetünk, bár ez inkább csak Pep meg a kor ideálja, mi inkább nevetni szoktunk az ilyen performációkon, meg lefelé köpni, ha a helyünkön vagyunk.

Bár igazából már ahhoz sincs most kedvem, szürkének érzem magam, mint Csutak, pedig lenne ok a drukkra, mert innen nézve maguk az érintettek sem tudják, hogy mi fog kisülni ebből a szezonból azon kívül, hogy idén rágósabb falat lesz a Bundesliga. A tavalyi rekord után ezzel ugyan nem vállaltam túl nagy kockázatot, de félek, hogy még Tuchel hiányában is többször leszünk úgy megverve, hogy miénk lesz a három pont, mint amennyiszer tették ezt tavaly.

Címkék: kroosalegnagyobb, koanpepAz aggódó bölcs intelmei

Halljátok Bavaria népei!

Elfogtunk egy levelet. Egy kivert bölcs szavait tolmácsolom, ich bitte um Verzeihung, tolmácsolhatom nektek, kit hallatlan üdvrivalgás közepette búcsúztattunk, bár tudtuk, ennél egy darabig csak rosszabb lehet.

Egy pergamen, melyet hollandusról fejtettünk vissza iskolázatlan, ámde betanított elfekkel, hogy ti is lássátok, halljátok szavait, no, meg hogy elkerüljük a páni pánikot.

Élünk, mint a hal vízben. Senki se higgyen a bűbájnak!

Címkék: Van Gaal, Pep Guardiola, David Alaba, Johan Cruyff, Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness, Luke Shaw, Manchester United FC, George Alaba, Two In OneÉn elsőre azt hittem...

... a csaj táskájára, hogy Wiese fasza.

Címkék: Wiese, majdnem