AJÁNLÓ
 
21:00
2019. 10. 06.
Azt pontosan tudjuk, hogy mennyire ellenállhatatlanul csodálatos, mennyire egyedülállóan rendkívüli,...
A bejegyzés folyatódik
 
21:00
2019. 10. 06.
"Ich bin ein Sechser" "Ich kann jetzt rücksichtsloser sein" >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Puszcsiköszcsike Nektek, TI vagytok a legeslegeslegjobbak mégtalán a

JB BY JEROME BOATENG  ​disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!​​  VISIONARY 1nél

disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!

is jobbak vagytok Ti pedig az nagyon brigád kukker!! disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!aki még nemnyomta meg A GOMBOT,  de szeretné ,vagy aki szerint gyík a pofám disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome! annak még NEMKÉSŐ! Simogathatjátok is disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome! #MeToo #HaÉrtedOsszad
 , de TE toljad neki Tesókám ki ne maradjál ebből,a fergeteges..
BULI-ból !!!!! disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome! 
ha a 30 Donwvote összejön akkor FACE  Reavel?! disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!

#kurvaanyádkassai #reklám

disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!

 

A teszt amúgy sajnos teljes sikerrel zárult, beigazolódott a szörnyű sejtés, miszerint az van, hogy semmilyen formában nem látsz rá semmire, mert teljesen anonim az összes (d)ownvote a Disqusnál, szóval ritka büszke egy dolog ez így, na. Egy őszinte és nyílt sisakos diskurzus két egyenrangú és egymás felé a kellő tiszteletadással forduló fél között, amiből mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket, és eljuthat nap végső tanulságáig. A lesavazott megtudja, hogy neki valaki szerint kimondottan Kassai a vezetékneve, csak azt nem feltétlenül tudja, hogy ezt ki és miért mondja rá, mert ő amúgy csak annyit állított, hogy nem minden kassai Kassai, a lesavazó meg tudja, hogy a lesavazottnak miért szükségszerűen pont Kassai a vezetékneve: Ti. mert kurva az anyja, hát mi más lenne, csak hát ezt el nem mondja, el nem mondhatja neki, mert ő olyannal ugyan nem eszmecserél, akinek Kassai a vezetékneve, mert annak az anyja egy kurva. És ennek így az ég egy adta világon semmi értelme sincs. Felesleges bonyodalom. Akinek Kassai a vezetékneve, azzal eleve nem is szabad beszélni, mert hát veszett fejsze nyele, na. Azok mindig is képtelenek voltak belátni a tévedéseiket. Hát, kellene egy szemüveg. Például. #NEMKÉSŐ #SzemüvegetaVARnakIS #JBrillen #reklám

Amúgy ennek a patkánypreferálásnak a maximálisan jól átgondolt módszerét pár napja vezették be Díszfaszéknál:

"Voting on comments can work to INCREASE ENGAGEMENT with your fellow commenters without adding an actual comment, making it easy for readers to interact with content with just a click. Previously, we hid how many downvotes a comment received and only displayed the total upvotes, but we believe that liking and disliking something is a big part of how we engage with content and communicate with each other. OUR GOAL IS TO CREATE MORE SPACES FOR PEOPLE WITH DIFFERENT OPINIONS TO HAVE MORE CONSTRUCTIVE INTERACTIONS. <<<=== For that reason, (and after receiving some great feedback from our awesome Disqus community!) we decided to bring back displaying downvotes."

De én ezt most le nem fordítom, mert a "voting" helyett negyedjére olvasom azt, hogy "vomiting", és ez nem lehet véletlen.

Szóval amúgy ha netalántán egy olyan Disqus user vagy, aki már nagyon ki szeretné osztani azokat a jól megérdemelt kokikat és sallerokat, melyeket oly régóta őrzöl szíved melegében, és amiket eddig még sosem mertél kivirágoztatni, még a borotválkozó tükörnek sem, mert hát ugye nem volt meg az áramvonalasított felület, ahol konstruktívan, de háborítatlanul élhettél volna a saját különvéleményed elidegeníthetetlen jogával, ennek hiányában meg mégis mi végre csináltad volna, még véletlenül visszanyalt volna a fagyi, de van számodra egy pompás hírem:

Eljött a Te időd! Előjöhetsz a fényre! Engage and destroy disqus! Csak EGY kattintás! Légy végre TE az ERŐSEBB! Kattints MOST!!!

disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!

SENKI SEM FOGJA MEGTUDNI, HOGY TE VOLTÁL!!!

Az üzeneted viszont átmegy. Amennyiben volt üzeneted. Ez utóbbit nem fogjuk tudni, de legalább a szomszéd tehene sem csak like-ot kap majd, amikor kirakja a reggeli fejős képet.

Ugyanitt:

Dinamikusan fejlődő, és immáron a közép-kelet-európai régióban piacvezető troll farmunk legújabb díszkasába keressük elkötelezett, megbízható pályázónkat, aki városi nomádként definiálja magát és jól tűri az olyan rendkívül nagyfokú monotonitással járó feladatokat, amelyekben kamatoztathatja agilitását, átlagon felüli kreatívitását, valamint kiemelkedő helyzetfelismerő és -megoldó képességét. Ha Te is szeretnél egy fiatalos, jó kedélyű és lendületes csapathoz csatlakozni, akiknek a nyolc óra munka mellett nyolc óra kattintás is a szenvedélye, és bizonyítani szeretnéd köztünk rátermettséged, jelentkezz bátran, és mi tárt karokkal várunk, Jerome! Kattanj ránk! (Kékfény szűrő szemüveget mi adunk! Ingyen!)

Amit kínálunk: európai szintű munkakörnyezet, versenyképes jövedelem (bázisjövedelem + kattintás alapú jutalék + gyöngyfűző pótlék), változatos feladatok (domestic downvote, international downvote, intergalactic downvote), hit, remény s gyűlölet, teljes diszkréció.

disqus downvote FSB upvoted this was erlauben? Trainer nicht ein Idiot? Like boattl empty! Welcome to the ELITE club Jerome!

Címkék: disqus, downvote, FSB upvoted this, was erlauben?, Trainer nicht ein Idiot?, Like boattl empty!, Welcome to the ELITE club Jerome!

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus