Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Welcome To FC HOLLYWOOD I.

Nem tudom, hogy miért kell erre külön felhívnom a figyelmet, vagy hogy miért nem kell az internethez jogosítvány, vagy legalább egy vizsgabizonyítvány az irónia (vagy a gonosz ikertestvér, a szarkazmus) nevű tantárgyból, de a fertig stábjából tulajdonképpen senki sem akarja úgy istenigazából kivágni Guardiolát, és akik fontolgatják, azok különböző okokból teszik.

Mócsing a bejelentéstől kezdve a klub identitását félti, és tartott attól, hogy ez a katalán entellektüell szakmaiság címszó alatt ámokfutást rendez a klub értékei között, méghozzá kínos önmegvalósítási kísérletként, paulanernek csalódás volt az egy, rögeszmékkel, Thiagóval(sic!), de kevés újdonsággal teli év, brazzo szereti a focit és Gomezt!, höry nem csípi a Coldplayt, a német kultúrát viszont annál inkább, jómagam meg amelett, hogy túlzott naiva voltam, meg imádtam Pep Barcáját, sugárban hánytam a tiki-takanagyzolásban feloldódó spanyol félgólos válogatott antifocijától.

Pep is, de erre azt hiszem tettem már egy utalást. Vagy lehet, hogy már hármat is.

Hogy lesz-e Romából Hannover? Faszom se tudja...

Ez nem egy újság, ez nem egy cikk. Ez az FC HOLLYWOOD. Nagybetűvel.

Címkék: guardiola, kroosalegnagyobb, FC HOLLYWOOD



Rómát látni és bevenni

Mivel györe inkább a looooolimpiára nevezett be, a többiek meg még mindig a hatása alatt vannak, hogy Lahm életében először megérezte és élvezte is a góllövés igazi ízét így gyorsan duplázott is egyet a hétvégén, így a roppant aprólékos sportszakmai vagy a trollsereget etető vicces elemzés helyett jön egy kis múltidézés, némi lamentálás, és egy lamantin.


Only for you, exkluzívan.

Címkék: Bayern Munchen, AS Roma, bajnokok ligája, Thomas Müller, Guardiola



A pillanat...

...amikor Pep Guardiola megtudja, hogy a sajtótájékoztatón nyugodtan relativizálhatja a CSZKA Moszkva súlyos idegenbeli vereségét.

Címkék: cszka moszkva, guardiola, AS Roma, bajnokok ligája, kommentfogó



Hattyúdal



Az aggódó bölcs intelmei

Halljátok Bavaria népei!

Elfogtunk egy levelet. Egy kivert bölcs szavait tolmácsolom, ich bitte um Verzeihung, tolmácsolhatom nektek, kit hallatlan üdvrivalgás közepette búcsúztattunk, bár tudtuk, ennél egy darabig csak rosszabb lehet.

Egy pergamen, melyet hollandusról fejtettünk vissza iskolázatlan, ámde betanított elfekkel, hogy ti is lássátok, halljátok szavait, no, meg hogy elkerüljük a páni pánikot.

Élünk, mint a hal vízben. Senki se higgyen a bűbájnak!

Címkék: Van Gaal, Pep Guardiola, David Alaba, Johan Cruyff, Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness, Luke Shaw, Manchester United FC, George Alaba, Two In One