AJÁNLÓ
 
00:03
2020. 08. 23.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
00:03
2020. 08. 23.
Pavard-Nianzou-Upa-Lucas valószínűleg klub- és lehet, hogy ligatörténelem, bár nem tudom,...
A bejegyzés folyatódik
 
00:03
2020. 08. 23.
Nem hősként kiesni. Hősként továbbmenni.
A bejegyzés folyatódik
 
00:03
2020. 08. 23.
Alabat soha nem adtuk el. ​
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Néhány napja az akkori lelkiállapotomnak megfelelően kijelentettem, hogy a lelkem kicsit megnyugodott az összejött döntő végett, amit hét éve üldöztek a Jupp-éra utáni kirakatigazolások és azok, akik a Donnal átélték Londont és Münchent. 

Bevallom, ezt legalább két és fél napig valóban így gondoltam, majd próbáltam kitűzni a klub következő célját, amihez elengedhetetlen, hogy a végén ne úgy álljunk, amit nem szeretnénk. 

 

El tudok képzelni egy nyugodt évet, amikor Flick tologatja úgy tologatja a határait, mint a hátsó négyest a félpálya felé, megpróbálunk egy magasan kvalifikált csapatba beépíteni generációs tehetségeket, mint Musiala vagy csak simán örülünk Sanénak a "nyerj egy kurva BL-t" billog nélkül. 

Ez lenne a könnyebb út, miközben Európa legjobb csapata jön velünk szemben és irreális azt mondani, hogy ezt nekünk most meg kell nyerni és olyat tenni a következő években, amire korábban nem volt lehetőségünk. Illetve volt, csak Tudjukki a mélytorkozást választotta. Rizikó nélkül.

Szeretem Robert LewanGOALSkit. Komolyan, látott valaki valaha müllerebb dolgot, mint that interjút? Nem tudom nem kedvelni, amikor ő már megtette azt, amiért idehozták. Innen már foghatja a körülményekre, mondhatja azt, hogy "lőttem 55 gólt köcsögök, leszarom, ha kihagyom az ajtóból és az ablakból is". Nem fogja, de megtehetné. Fájna, ha 55 után nem sikerülne.

Muszáj külön beszélnem Thiagoról is, akinek miattam, maga miatt, a csapattársai miatt, az elmúlt hét év miatt, meg kicsit Pep miatt is muszáj megmutatni, hogy nélküle más lett volna az utóbbi hét év. Volt olyan befolyása a meccsekre, ami nélkül nem nyertünk volna 8 bajnoki címet egyhuzamban. Hetet ugye vele. Úgy szeretném, hogy amikor a geci jó focistákról beszélünk, akik mindent a pályára raktak, akkor felhozzam Thiagot, hogy lássátok, meg-csi-nál-ta!

Ez a szezon, Flick, a 10/10, a 8-2, az a rohadt 55 gól, a vezéregyéniségség, a Bridge-n lejátszott tökéletes meccs, az alá nem írt szerződés miatti Jack Bauer-érzés, az, hogy lenyomták Messit, meg igazából mindenkit. Szóval ezek miatt azt érzem, ami éreztem Bastinál, Lahmnál, Riberynél. Tudom, hogy mindenük benne van. Ennél többet nem kívánhatnék. 

Címkék: @csikago @lewangoalski

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus