AJÁNLÓ
 
19:09
2020. 11. 08.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
19:09
2020. 11. 08.
Pavard-Nianzou-Upa-Lucas valószínűleg klub- és lehet, hogy ligatörténelem, bár nem tudom,...
A bejegyzés folyatódik
 
19:09
2020. 11. 08.
Nem hősként kiesni. Hősként továbbmenni.
A bejegyzés folyatódik
 
19:09
2020. 11. 08.
Alabat soha nem adtuk el. ​
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Van miről beszélgetni a posztok alatt, mi sem írunk már, nincs BL-győzelem sem hetente, de a Flick által Münchenbe telepített szellemi tőke miatt néha muszáj megszólalni.

A kommentem a készülő csirkepöri miatt délelőtt abbahagytam, de ehhez hozzácsapom még azt, hogy ha Leon tud fejlődni a passzokban, amiben jelenleg nem egyértelműen világklasszis, akkor nem csak Kimmich, de Müller és a gyengébbnél is gyengébb rb-k dolgát is leegyszerűsíthetné.  

Hajtás után komment.

 

"sajnos Lewa miatt egy darabig nem fog klasszik kilencest játszani, pedig én komolyan hiszem, hogy ~ 1 év munkájával ot egészén értelmes kilencesnek lehetne atképezni, ahogy csináltak a fel év alatt nyolcasbol hatosba. nyilván felesleges.

jelenleg számomra o a legjobb hatos a világon a bayernnek. azt nem tudom, hogy máshol mi lenne vele, de számunkra nincs jobb. évekig azért sirtunk, hogy nincsenek a duplahathoz párok. vannak emberek, vannak kurva jó játékosok, de nincs kémia, nem volt egyértelmű, hogy ki kivel illik össze. vidal, thiago, xabi, kimmich, coco és sokáig Goretzka különböző okok miatt, de nem talált igazi part maga melle. ezt vágta át tavasszal leon, hogy atkalibralta a saját játékát a klasszikus nyolcasbol hatosba. Egyértemű, hogy a fizikális szkillek kellettek, de én úgy látom, hogy meg a tavaly oszi Goretzkahoz képest is baromi nagy a fejlődés taktikailag is. Direkt raneztem a hoterkepre, tavaly a jobb oldali half space ura volt kb, ott mozgott. kevesebb erintes, kevesebb mozgás, inkább az elso vonalas presszing felelőse volt. 2020-ban kb 10-12 méterrel hátrébb, több erintes (átlag 7-tel).

biztonságot adott thiagonak, a bl döntőben konkrétan leszedte neymart, gyakorlatilag legalább olyan fontos a jelenléte mint kimmichnek vagy lewanak, különben nincs középpálya.

a nyolcas szkillek megmaradtak, oldalról és második hullambol is baromi jól érkezik. Ne felejtsük, focicsaladbol származik. azt a brutális elso erinteses rugó technikát egy életen át építik nala, ezért is a baromi sok gol, de az, hogy o mondjuk képes volt a sokszor hasonlított Ballackhoz képest is szintet lepni Bayern mezben, amit Ballack soha nem tett meg az siman fölé is emeli nálam.

láthatóan tudatos munka van benne, nem csak a felülesek és a fekve nyomás."

paulaner, telefonról, iu. 2020.

 

Címkék: leon, goretzka

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus