AJÁNLÓ
 
17:08
2019. 02. 17.
Örömteli hír tegnapról, hogy megérkezett a keret legsósabb tagja: Daniel Peretz. Osztozva az...
A bejegyzés folyatódik
 
17:08
2019. 02. 17.
1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics...
A bejegyzés folyatódik
 
17:08
2019. 02. 17.
Remélem, sikerült túllendülnötök azon a felháborító eseményen, amiről mindenki tudta, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
17:08
2019. 02. 17.
Szerinted most éppen maximum mennyit adna a vezetőség egy RB-ért? Mondjuk egy olyanért, aki magabiztosan...
A bejegyzés folyatódik
 
17:08
2019. 02. 17.
Örömmel tájékoztatom a kedves egybegyűlteket, hogy a vírushelyzet ellenére a céges Várkonyi...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mert hogy rá fog baszni az ujjára. Persze nem mindegy, hogy csak másnapos és azért remeg, mint minden normális ember, vagy őszintén be van szarva a tűz látványától.

Niko most fog először tüzet látni közelről és bár nem hiszem, hogy a flipchart előtt ne tudná, mi a megoldás az a csapat ellen, amelyik pont azt tudja a legjobban, amivel a sajátja a legkevésbé tud mit kezdeni (ez azért így, leírva még keményebb, mint kimondva), de az azért tényleg kurva nehéz és ritka, hogy elsőre a flipchart előtt és a pályán is menjen minden.

Ahogy mondani szokták, ha az utolsó pillanatig nyílt kérdés lesz a továbbjutó kiléte, akkor már félig boldogan halunk meg, még ha nem is őszinte mosollyal az orcánkon.

 

Ennek a csodás estének a másik kiemelkedően parádés témaköre a kolumbiai hercegnő prostituált-együtthatójának ünnepélyes megmérése lesz, amit izgatottan várok, vagy talán bátran mondhatom: várunk mindannyian. Jelen helyzetben kevés nagyobb öngólt tudok elképzelni, mint a kezdőbe tenni a védekezéshez mint labdarúgó-sportemberi értelemben vett tevékenységhez semmilyen formában nem értő szupersztárt, azonban ne legyenek illúzióink, mert a végén még bődületeset csalódunk és olyankor általában a hiba bennünk van. Tetszettek volna jobban belőni az elvárásokat (lásd még a flipchartos kalandot).

Amiről egyetlen szót sem kellene szerintem most ejteni, az a szezon lehetséges kimeneteleinek előre történő értékelése, azaz hogy még pont nem vagyunk elégedettek, ha mondjuk behúztuk a Pokalt, de Favre lett a bajnok és a BL-elődöntőben nem bírtunk a Cityn átgyalogoló Schalkéval. Erről jut eszembe, szegény Tedesco két meccsen legalább nyolcat kap majd, szóval a fenti verzió egyetlen esélye, ha a mester nemzetközi futballból való kiradírozása helyett szépen, okosan elosztva ők is legalább ennyit rúgnak.

Ez a szezon szinte biztosan szar lesz úgy általában, teljesen felelseges már korábban fárasztani ezzel magunkat, amikor a komplett nyár rendelkezésünkre áll.

Nekem tényleg nagyon fájna, ha a hatalmas Bayern Münchent már a 16 között úgy vágnák ki a tényleges elitklubból, ahogy csak az Arsenalt szokás, ezért elvárom, hogy minden érintett a szükséges mértékben kitegye a kékeres bránerét a pályára, amely bránerbemutató eredményeképpen egyetlen tetves másodpercig sem érint majd meg az az arzenálos fíling, amire gondolva most például szívesen lennék hajótörött.

A többi, ha nem is mindegy, de igazából mindegy.

Címkék: kovac, liverpool

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus