Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ohne Lewa

Carlo óvatos és alapos ember, nem kapkod. Mostanra jutott el oda, hogy megnézi, mi történik, ha a csere nélküli embere csak csere.

Bár javasolhattam volna neki, akkor bizonyára nem pont a Frankfurt elleni szenvedést dobom be ideális alkalomként, de hát lássuk be, annak is van oka, hogy nem kérdezett meg engem a pufók.

Vidal és Ribéry egyébként  a keretben sincs, viszont Robben újra kezd. Sőt, megint Neuer-Lahm-Boa-Hummels-Alaba sor van hátul, ami akkor is örömteli, ha Rafinha nyilvánvalóan beáll majd a 68. percben.

Amúgy meg fogalmam sincs, mit zagyválok itt össze egy csomó nem fontos eseményről, amikor 

Stubit ismét nevezték egy meccsre!!

Gyere vissza, Holger!

Címkék: kommentfogó, frankfurt



Csak optimistán

A mai idénykezdetről és egyben a BL-csoportok alakulásával kapcsolatban egyetlen mondatot tudok mondani, amit persze nem én találtam ki.

De attól még fasza, és bír is némi relevanciával.

Akik napi programjukból ki tudják iktatni a halál lehetőségét, azok az optimisták.

Kezdő itt:

Címkék: werder, kommentfogó



Elbaszott egy érzés volt végignézni a Hertha elleni meccs második féldiejét, az emberiség passzorientáltságra és labdabirtoklásra kevésbé fogékony része a harakiri gondolatával foglalkozott, vagy legalábbis mélyen belemerült a közelében lévő söröscimkék olvasgatásába. De hát új hét - új remények, még a végén csatárként próbálja ki Boát a kopasz, mert hát Pep's know.

kommentfogo

 

Az biztos, hogy megyünk a Gladbachhoz, nem lesz megint Costa, Alaba és Robben sem, ellenben Kimmich visszatérhet a padra, hogy simogassa Rode lelkét. Ami kicsit meglepő hogy két napnyi közös edzés után ott ül mellettük majd Ribery is, aki bekerült az utazókeretbe és ha van humora Pepnek, az utolsó percben beállítja, hátha nem sérül le, ellenben lesz oka salátástálat szorongatni tavasszal, mint tevékeny csapattag.

Az viszont nem lehet véletlen, hogy hat évvel ezelőtt (+1nap a szőrszálhasogatók kedvéért) mindenki kedvenc plüssmackója pont ellenük szerezte meg az első gólját a bundásban. Szabadrúgásból, közvetlenül a hosszú felsőbe csavarva. Szép gól volt, na.

Ha ugyanezt nem is várjuk el tőle, de egy hét pihenő után egy kicsit kevésbé enervált játékot szívesen megnéznénk a csapattól, mert ha már nyerünk, akkor tegyük azt finnyás újgazdag paraszt módjára, fitogtatva az erőnket és értékeinket.

Címkék: kommentfogo



Meggyőződésem, hogy semmi értelme elmerülni a részletekben, ha egyszer azon ritka pillanatok egyike következik, amikor mindannyiunk legkedvencebb plüssmackója ismét a pályán lesz, ráadásul kezdőként.

A tetszés szerinti transzcendentális szereplőnek legyünk hálásak, hogy ő Bajorföldre született.
 

@fcbayern press conference ahead of #FCBOLY #UCL

Holger Badstuber (@hbadstuber28) által közzétett fénykép,

Posztnak ezt nem hívnám, de nem is kell.

Kicsit sok bajunk van mostanság az aktuális események posztolható mivoltával. Meg hát lusta gecik is vagyunk.

Címkék: kommentfogó



Na, végre élesben is tesztelhetjük azt, ami oly sok hete bassza a csőrünket: Boateng-Martinez-Alaba gegen Aubameyang, deizgi.

Ez a felállás már igencsak közelít ahhoz, amire majd a BL-negyeddöntőben és -elődöntőben lesz szükség, persze ott majd a tavalyi Vidal kellene nagyon (az idei nem annyira, de ezt leplezetlen őszinteséggel Thiagóról is elmondhatjuk).

Az esetleges döntőt szerintem inkább szerényen ne emlegessük.

Címkék: kommentfogó, dortmund