,hogymegfelelő módon jellemezzem Hámeszt, meg az ő kis vándorcirkuszát, így meg sem próbálom.

Ami biztos, hogy Toni óta elhoztunk több, mint fél tucat játékost a centrumba, és most az sem számít, hogy erről a kolumbiai szardarabról valaki még elhiszi, hogy szélsőt fog faragni Carlo. Kalle, megmutattad milyen tökös vagy.

Reggel, amikor még csak viccnek sem tudtam értékelni a hírt, annyira komolytalannak tűnt,belengettem, hogy új csapatot keresek magamnak, de mivel még nem találtam új kedvencet (erős a verseny a Real és Urbán Flóri következő klubja között, szintlépésnek érzem), így a mai napot még annak szántam volna, hogy kidühöngjem magam, de ez annyira szánalmas és nevetséges, mint Hámesz maga.

Persze senkit sem fog érdekelni, mikor két év múlva elsunnyog majd két bajnoki címmel a zsebében, úgy, hogy 40 meccse sem lesz majd, de azért ölhetnénk némi energiát abba is, hogy legalább annak a látszatát fenntartjuk, hogy bármilyen ötletünk is van Ribery utódlásával kapcsolatban.

Tasziló eszméletlen nagy király lesz. Csak mondom. Extra csípösen, hagyma nékkül szereti a beaglehúst.Végre fiatalodik a keret

Tudom, hogy a nagy átlag szerint normális posztot érdemelne (amúgy aki ezt bekommenteli, azt bannoljuk a picsába), de egyszerűen teljesen értelmetlennek gondolom a nyilvánvalót masszírozni háromezerötszáz karakteren keresztül. Ezért egyetlen gondolatot szeretnék hozzátenni ahhoz, amihez se hozzátenni nem lehet, se elvenni belőle, mert így kerek és tökéletes.

Lahm jelentőségét, a küszöbön álló hiányának súlyát és összességében a sportember kaliberét egyetlen mondattal, vagy sokkal inkább érzéssel tudom kifejezni:

pont ugyanolyan nehéz lesz feldolgozni, hogy nem az ő neve jön Neuer után, mint amikor azt kellett megszokni, hogy a sort nem Kahn indítja.

Bizonyos szempontból könnyebb volt Schweinsteigeré, mert ott voltak indulatok, amik legalább látszólag megoldanak az életben egy csomó mindent, de itt csak a végtelen szomorúság van, meg a kibaszott öreg vagyok én is feeling fura hangulata.Tényleg csak pár bazmeggondolat a tegnapi szerencsétlenkedéshez, mert bár nem értem, miért kell Gräfe-nek még mindig ilyen súlyos meccseket (vagy egyáltalán bármilyet) adni, ez most nem elkassaizva lett, hanem annál sokkal rosszabb történt.

Ott tartunk, hogy Hummels lemegy, és megborul minden.

Egy többszörösen agyonnyert meccsen sikerült leszopni, ami nem Carlón múlott, meg nem azon, hogy öreg a keret, és Xabiapó forgolódik középen Joshua helyett.

Bernat felelősségéről mondjuk lehetne vitatkozni, de nem érdemes.Carlo és a mély levegő

A mérkőzést szerencsére a német Kassai vezeti, akinek – a rosszindulatú urbánus legenda szerint – szintén egy prostituált adott életet, de ettől még lehetne rendes ember, csak nem az.

Molnár Tamás ismét a padon kezd.

Kicsit fásultak vagyunk mind, meg a túloldalon is azok, de Lahm miatt azért illene megcsinálni.Kassai, a Kurva Anyád!

Minden folytatólagos elemzés helyett: