Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

1. Omaron kerestünk 8,5 millió eurót, ilyesmit utoljára Costánál sikerült, meg emlékeim szerint Mandzukics is nyereséges volt, de ők ketten azért futballistákká értek, viszont ami a lényeg, hogy a saját nevelésűeket leszámítva még 4-5 milliós plusz sem rémlik senkinél az elmúlt 10 évből.

2. Top kategóriás támadót vettünk pénzért, ráadásul nem a soon to be weltklasse kategóriából, hanem abból, amelyik már most az - utoljára talán Toni volt ilyen, de azért a Fio mégse a Pool.

3. De Ligt leigazolása önmagában nem lesz nagy eredmény, igazán nagyot akkor tudna ütni, ha nem Benjt dobnánk ki miatta, hanem Upát (és az agyatlan Tanguyt), de ez a tipikus "a kisujját nyújtja a bosnyák szegénylegény és akkor is a faszára csapjuk a deszkát" helyzet, rohadt gecik vagyunk, ráadásul ebben a pontban nem volt semmilyen tény.

4. Kiderült, bebizonyosodott, immáron hivatalos: nem lehetséges annyi gólt rúgni, ami megakadályozná a szurkolót abban, hogy amikor a szemébe  hugyoznak, előjöjjön belőle a gyűlöletre programozott tudatalatti. Takarodj, Róbert, és soha ne legyél boldog.

Címkék: tények, makacs dolgok, kommentfogó, majdnem poszt



French Army

Pavard-Nianzou-Upa-Lucas valószínűleg klub- és lehet, hogy ligatörténelem, bár nem tudom, hogy összeállt-e valaha a Sebők, Mátyus, Szélesi sor Cottbusban egy jó emberfogásos rencerben.

Címkék: upa, lucas, kuassi, benjamin



Remélem, sikerült túllendülnötök azon a felháborító eseményen, amiről mindenki tudta, hogy bekövetkezik, illetve, ami csak azért tud felháborító lenni, mert ezek szerint van valódi értéke, miközben pont azért nyilvánvaló, hogy nincs semmi értéke, mert felháborító végeredménye született. Így tehát a feháborodásotokkal adtok értéket valaminek, aminek azért nincs értéke, mert  sikeresen felháborított minket elértéktelenedésével, ezzel kiprovokálva, hogy ignoráljuk. Felháborító.

Egyszer olvastam egy novellát egy filozófusról, aki állandóan csodálta guggolva a búgócsigát, de mindig, amikor elkapta, szomorú lett, mert a pörgés megszűnt és az volt benne a lényeg. Aztán kiállt a tengerpartra és nézte a hullámokat és a legszebbeket mindig elkapta, de utána már csak egy vödör víz lett belőle és megint szomorúság öntötte el a lelkét.

Álltok a térdig érő vízben és folyton elkapjátok a térdetekig érő Messit hullámokat és csodálkoztok, hogy kartonból van a díj és a búgócsiga is eldől magától, ha sokáig vakarjuk a faszunkat.

Olyan aranyosak vagytok, soha ne változzatok meg.

Na, jó reggelt mindenkinek, kicsit felhős odakint, de azt ígérik, délutánra felszakadozik és kitisztul az ég.

Címkék: ha_ő_tud _nevetni, akkor_mi_is



Kérlek, ne félj!

"Yeah, they're scary. Really scary."

Ég a gyertya ég...

Nézd má'... Ezek félnek.

Ég a gyertya ég...

De most mitől? Mi olyan félelmetes? Julcsi?

Ég a gyertya ég...

Benji?

Ég a gyertya ég...

Vagy valaki bántotta őket?

Címkék: Ég a gyertya ég..., Més que UnClub



Jobbra tarts

Szerinted most éppen maximum mennyit adna a vezetőség egy RB-ért?

Mondjuk egy olyanért, aki magabiztosan hozza Sergi Roberto és Kehrer számtani átlagát.

És mekkora lesz ez a szám este 11-körül?

Egyébként mit választanál, Oddo+Lell vagy Sarr+Pavard?

Megannyi kérdés, de a lényeg, hogy kezdődik, és Stanisic is velünk van, Leroynak nem kell aggódnia.

Címkék: nevergiveup