Wagner Love

Javicito azt mondja, hogy Wagner kicsit olyan, mint Mandzu. Amíg őt nem zavarja, hogy nem tud futballozni, addig engem sem.

Csak ne legyen olyan frusztrált, mint Rudy.

Címkék: wagnerloveHajtás után lista azokról a dolgokról amiket szeretek és amiket nem.Szerintetek tényleg a keret elvi minőségével és az "öregecskedő feleségekkel" van a probléma, mert nem tudják meghúzni a szélt tök egyedül a három védő ellen?
Ezt tényleg csak Kefírképű Kevinnel, Cickány Száncsezzel, Grízmannal, Ruhr-vidéki kis Groteszkával, meg a megkésett előrelátással kiókumlált súlyos eurómilliókkal lehetett volna orvosolni?

De most komolyan, tényleg!?

Neidegejjetekmá'...Újraszámoljuk, ha kell

Carlo azt mondta, hogy akkor húzzunk a faszba, ha ennyire okosak vagyunk, és tengap inkább benyújtott saját maga ellen egy konstruktív bizalmatlansági indítványt, aminél az se baj, ha nem konstruktív, de valamire szavazni kell, és nem lehet név nélkül.

Lelke rajta, bár értem a motivációt.

Egyrészt megnézi, mennyire van ő tényleg a kirúgás szélén, vagy csak a Bild kelti a hangulatot, másrészt az is érdekli, mit tudnak a helyi basszájba csávók, akik folyton azt mondják, hogy nélkülük itt ki se lehet világítani az Allianzot. Apátok faszát, gondolta a bácsi és köpött egyet.

Ehhez az egészhez pont passzolt egy olyan meccs, amire rá lehet fogni, hogy nincs igazi tétje, meg hát a szupersztároktól (awww, ahogy biztatták meg simogatták egymást) ki lehet kapni idegenben, és még nincs veszve a csoportelsőség, ráadásul, aki szeptemberben edzőt vált, az csak egy hebehurgya, dilettáns, Zamparini-klón lehet, nem pedig felelős klubvezető.

Tökéletes időzítés. Ancsa okos.Evvel a dalban mondom el

Elég könnyűnek tűnik most okosat mondani a Bayernről, főleg annak bamba edzőjéről, de leginkább az impotens játékáról. Valószínűleg a twitterterjedelemmel kompatibilis, összegző véleményeknél picit árnyaltabb a kép, és itt elsősorban nem az impotens játék mentegetésére gondolok, mert az egy halom fos, akárhonnan is nézem.

Van viszont pár apróság, amit érdemes lenne megemlíteni, és itt nem csak Kassai kurva anyjára gondolok, csókolom a kezeit, Etelka néni. Hanem.