OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Oboa

2016 véget ért Boatengnek, miután a hónap elején összeszedett vállsérüléséről kiderült, hogy igazából egy szakadás, így kés alá kell feküdnie. A gyógyulási idő HWMW óvó tekintete mellett sem lehetne kevesebb, mint 6-10 hét, így nem csak a hátralévő két meccset hagyja ki, de a komplett felkészülést Katarban, és a tavaszi kör első meccseit is.

Januárban a comizma szakadt el, az Eb-n izomproblémák és húzódások a másik lábában, a rosztov ellen húzódás... és tessék, már be is jelentkezett megint a következő gyógykezelésre és ezzel együtt a Stubimackó emlékéremre.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus