OLVASTAD MÁR?
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...
 
Túlélték, mégis meghaltak
Főleg azért, mert a Bayern mögötti német klubfutball egészen rohamos tempóban indult el a súytalanná válás útján, de egyébként azért is, mert a soha nem látott támogatottságot élvező Jupp Heynckes végérvényesen visszavonul, szóval ez a két tényező miatt...

Oboa

2016 véget ért Boatengnek, miután a hónap elején összeszedett vállsérüléséről kiderült, hogy igazából egy szakadás, így kés alá kell feküdnie. A gyógyulási idő HWMW óvó tekintete mellett sem lehetne kevesebb, mint 6-10 hét, így nem csak a hátralévő két meccset hagyja ki, de a komplett felkészülést Katarban, és a tavaszi kör első meccseit is.

Januárban a comizma szakadt el, az Eb-n izomproblémák és húzódások a másik lábában, a rosztov ellen húzódás... és tessék, már be is jelentkezett megint a következő gyógykezelésre és ezzel együtt a Stubimackó emlékéremre.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus