AJÁNLÓ
 
18:53
2016. 05. 10.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
18:53
2016. 05. 10.
 
18:53
2016. 05. 10.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

..van pár olyan kérdés, amire, ha megszakadunk, mint Bernat a szorzótáblánál, sem kapunk választ legalább a szezon elejéig, de elnézve Lahmot a spanyolok ellen, lehet, hogy még két egész nyáron át a sötétben matatunk majd.

 

Kezdjük a kevésbé érthetetlen üzlettel.

Szóval azt már biztosan tudjuk, hogy Javiról még véletlenül sem hiszi el Carlo, hogy képes lesz egy teljes szezont letolni komoly sérülés nélkül, ezért a szobába a térdkalácsain becsoszogó Hummelsre érthető okokból nem mondott nemet.

Nem vetjük el azt sem, hogy ebből három védő lesz, ha éppen Javi le tud játszani négy egymást követő meccset, mielőtt jön a Barca. Ez Kimmich-nek is opció. Ebből, mármint lehetőségből, hogy játékperceket gyűjtsön, még kettő van neki. Erről később.

Én is megvettem volna, de nem csak azért, mert ma azt mondták, hogy hasonlít rám, bár az is biztos, hogy már a bőröndjeit csomagoló Benatiat nem szórnám ki olyan könnyedén, mint amennyire egyszerűen visszaveszi majd a Roma.

Egyrészről azért, mert csak annyira olasz, mint amennyire Carlo cigány. Vagy ha úgy tetszik, Carlo annyira olasz, mint amennyire Bencsi cigány. Egy ideális focivilágban ez remek párosítás is lehetne. Másrészről pedig továbbra sem hiszek Javi teljes szezonjában. 

Badstuberről meg várjuk meg milyen diagnózist állít fel Wolfhart doki.

Hummelsnél azért illik megjegyezni, hogy védekezni, mint úgy, azt nem tud, hiába lövik majd át a középpályát oly könnyedén, mint én az utca macskáit unokatestvérem légpuskájával megboldogult fiatalságom éveiben, ez Carlonál hátrány is lehet. 

Uli már csak akkor tehetett volna többet cseritiben ennél a Mats-transzfernél, ha minden éhező afrikai kisnégert a saját mancsával etet meg a kolbászaival. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ezzel az egész cécóval szakmailag valószínűleg még mindig a Bayernnél rizikóztak leginkább.

Azt beszélik az interneten, hogy Sáncsó a házidigónk kérésére érkezett, ami garantál majd neki néhány olyan meccset, amin Rode már biztosan nem zavar be az asztalt csapkodva az eltékozolt három év miatt, mert a nyáron az ki is fut majd. 

Persze ez az állítólagos 45 milla azt is sejteti, hogy komolyabb terveink vannak vele azokban az években, míg rá nem tör a honvágy, amíg egészen Madridig kergeti majd, hogy lepucolja a tyúkszart Toni cipőjéről, de az biztos, hogy hiába néz ki úgy, mint egy túltáplált Lukaku, én még egy visszakölcsönzést sem vetnék el, ami nyilván nem fog megtörténni.

Ugyan már az csodálatossá teszi a transzfert, hogy a tesóm napját totálisan elbaszta, hogy nem Manchesterben kötött ki ez az állítólagos Seedorf-Davids hibrid, de ilyenkor csak Kimmich-re tud gondolni az ember, meg arra, hogy titkon nem is bánnám, ha Vidal az alkoholisták és sportfogadók könnyed életstílusát választaná, hogy jusson elég idő a két talentumunknak. Bár azt magam sem látom, hogy ők ketten miként tudnának együtt működni, valahogy nem arra tart a világ, de Carlo úgy van a védőkkel, mint Token a baszgitárral, bárhogy a csapatba tudja paszírozni az alapvetően védekező játékosokat.

Minden ellenállás, gúnyos megjegyzés ellenére, jó Luiként én még mindig kitartok az mellett, hogy Kimmich jobbhátvéd is lehet, ha ő ott szeretne világklasszis lenne, hiába veszítenénk el a következő tíz év talán legjobb belső középpályását, be kell látni, hogy Lahm pótlását meg kell oldani. Én már a következő szezonnak sem futnék neki csak vele, meg a szarcsimbókkal, de ha nem Kimiben látják a megoldást hosszabb távon, akkor ez még nem fog megtörténni.

Nem szeretnék portugálozni, azt mócsi megteszi majd a következő néhány évben elégszer, mert engem nem csak ezért zavar ez a transzfer. Abban az esetben, ha Kimmich továbbra is kiemelt gondozásban részesül majd, az helyett, hogy együtt viszik majd be Höjbivel az Herthát az EL-helyek egyikére, én fogok a leghangosabban tapsolni ennek az első Mendes-bébinknek.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus