OLVASTAD MÁR?
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...
 
Túlélték, mégis meghaltak
Főleg azért, mert a Bayern mögötti német klubfutball egészen rohamos tempóban indult el a súytalanná válás útján, de egyébként azért is, mert a soha nem látott támogatottságot élvező Jupp Heynckes végérvényesen visszavonul, szóval ez a két tényező miatt...

Hajtás után lista azokról a dolgokról amiket szeretek és amiket nem.

 

Szeretem a labda nélküli és a labdával botladozó Müllert; az éledező instanégereket, a szélen belőtt labdákra érkező Lewykét, akit Én védtem meg GYÖRÉVEL szemben; a rántotthúst hasábbal és káposztával; amikor Robben befelé húz; a svéd építészet meglepő eredményeit; Kimcsó testét, szellemét, szemét, mozdulatait, passzait, beadásait, jellemét, karakterét; azt, hogy Alaba dugja majd a lányom; Comant is, mert hiába egyszerű szegény, mint a faék, menti a szezonunk és hiába lesz majd rá a kabát, én azért csak ráadnám; Tolissot, aki kurvára olyan ám, mint az a kis geci a Madridban, nézed milyenek a passzai? Látod, hogy csak akkor mozdul, ha kedve van? Zavar, hogy nem tud ütközni? Érted, hogy szarik rá és úgy melózik? 

Nem szeretem Hámeszt, mert nem, pedig próbálom, de meggyőzhető vagyok; a szoborromboló Riberyt; a kurva hideget; azt, hogy lehetőség szintjén felmerül Klopp neve, akitől epét tudnék hányni. Ráadáasul akkor, mikor pont egy olyan gusztustalan helyen van, ahova ő maga is való, ahol évtizedek óta porcukrozzák a szart, hogy majd ez mennyire finom lesz; hogy Uliéknak fogalma sincs mi lesz jövőre; azt sem, hogy Löw azt hiszi, hogy ő klubedző; Nagelsmannt, mint lehetőséget sem; azt, hogy Tuchel jobban beszél Allegrinél németül. 

Ki beszél németül?

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus