OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Hajtás után lista azokról a dolgokról amiket szeretek és amiket nem.

 

Szeretem a labda nélküli és a labdával botladozó Müllert; az éledező instanégereket, a szélen belőtt labdákra érkező Lewykét, akit Én védtem meg GYÖRÉVEL szemben; a rántotthúst hasábbal és káposztával; amikor Robben befelé húz; a svéd építészet meglepő eredményeit; Kimcsó testét, szellemét, szemét, mozdulatait, passzait, beadásait, jellemét, karakterét; azt, hogy Alaba dugja majd a lányom; Comant is, mert hiába egyszerű szegény, mint a faék, menti a szezonunk és hiába lesz majd rá a kabát, én azért csak ráadnám; Tolissot, aki kurvára olyan ám, mint az a kis geci a Madridban, nézed milyenek a passzai? Látod, hogy csak akkor mozdul, ha kedve van? Zavar, hogy nem tud ütközni? Érted, hogy szarik rá és úgy melózik? 

Nem szeretem Hámeszt, mert nem, pedig próbálom, de meggyőzhető vagyok; a szoborromboló Riberyt; a kurva hideget; azt, hogy lehetőség szintjén felmerül Klopp neve, akitől epét tudnék hányni. Ráadáasul akkor, mikor pont egy olyan gusztustalan helyen van, ahova ő maga is való, ahol évtizedek óta porcukrozzák a szart, hogy majd ez mennyire finom lesz; hogy Uliéknak fogalma sincs mi lesz jövőre; azt sem, hogy Löw azt hiszi, hogy ő klubedző; Nagelsmannt, mint lehetőséget sem; azt, hogy Tuchel jobban beszél Allegrinél németül. 

Ki beszél németül?

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus