AJÁNLÓ
 
14:08
2016. 12. 08.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
14:08
2016. 12. 08.
 
14:08
2016. 12. 08.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kolombusz tojása

Az a helyzet, hogy nem tudom, hányadán állok Carloval. Vagy csak elbalfaszkodta az ősz közepét, vagy értesítették egy olyan világmeretű szabadkőműves összeesküvésről, amiről mi itt, ebben a lángoktól ölelt kis országban nem is sejtünk semmit, de elég érdekes lesz a hétfő delünk, az biztos.

 

Mert hogy emberemlékezet óta nem volt ennyire kétszínű a csoportkör vége, töketlenkedett mindenki eleget, hogy kijöjjön a sorminta. Persze, ott a Barca, amelyik a jelenlegi védelmünket úgy csinálná meg, mint Michelle Wild az egyszeri kandúrokat az MTK kijelzőjén, ott a Juve, ahol tavaly óta jobban várják már a Bayern elleni revánst, mint Xabi apó könyvelőjét a spanyol adóhatóságnál. És persze az Arsenal, akik kivételesen nem adtak el senkit, hogy a rezsicsökkentés nélküli stadionjuk részleteit tudják fizetni, de gülü meg a Sanchez nagy pénzekért teper, és a zipzárak mágusa mindig kitalálhat valamit (nem).

Mellettük? Ott van a stabil kis  pöcslóbáló Monaco, a Napoli akik mindenkire veszélyesek, de ugyanúgy állnak a ló legnemesebb szerve elé is ha olyan napjuk van, meg az angol Vasas, a Leicester. Lehetett volna sokkal rosszabb is, elég csak a csoportmásodikok közül a P$G, a Real, Cit€h, Sevilla, nevét megemlíteni, a Porto és a Benfica mellett.

A statisztikák és szoftverek szerint a Napolira és Juventusra van a legkisebb esélyünk, a legnagyobb meg a Barcára. Népi jóslatok szerint ilyenkor szokott jönni egy melegebb golyóban a Leicester neve, és mindenki boldog, lesz bevétel, csillogás, a nagyok tovább öregbítik a sorozat hírnevét és...  és most jut eszembe, hogy már nem Infatlilis meg Platini a két mókamester, de hát ugye a labda is gömbölyű, a bankszámlának meg tényleg nincs szaga. Minden további hétfő délben a sorsolásnál.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus