OLVASTAD MÁR?
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...

Kolombusz tojása

Az a helyzet, hogy nem tudom, hányadán állok Carloval. Vagy csak elbalfaszkodta az ősz közepét, vagy értesítették egy olyan világmeretű szabadkőműves összeesküvésről, amiről mi itt, ebben a lángoktól ölelt kis országban nem is sejtünk semmit, de elég érdekes lesz a hétfő delünk, az biztos.

 

Mert hogy emberemlékezet óta nem volt ennyire kétszínű a csoportkör vége, töketlenkedett mindenki eleget, hogy kijöjjön a sorminta. Persze, ott a Barca, amelyik a jelenlegi védelmünket úgy csinálná meg, mint Michelle Wild az egyszeri kandúrokat az MTK kijelzőjén, ott a Juve, ahol tavaly óta jobban várják már a Bayern elleni revánst, mint Xabi apó könyvelőjét a spanyol adóhatóságnál. És persze az Arsenal, akik kivételesen nem adtak el senkit, hogy a rezsicsökkentés nélküli stadionjuk részleteit tudják fizetni, de gülü meg a Sanchez nagy pénzekért teper, és a zipzárak mágusa mindig kitalálhat valamit (nem).

Mellettük? Ott van a stabil kis  pöcslóbáló Monaco, a Napoli akik mindenkire veszélyesek, de ugyanúgy állnak a ló legnemesebb szerve elé is ha olyan napjuk van, meg az angol Vasas, a Leicester. Lehetett volna sokkal rosszabb is, elég csak a csoportmásodikok közül a P$G, a Real, Cit€h, Sevilla, nevét megemlíteni, a Porto és a Benfica mellett.

A statisztikák és szoftverek szerint a Napolira és Juventusra van a legkisebb esélyünk, a legnagyobb meg a Barcára. Népi jóslatok szerint ilyenkor szokott jönni egy melegebb golyóban a Leicester neve, és mindenki boldog, lesz bevétel, csillogás, a nagyok tovább öregbítik a sorozat hírnevét és...  és most jut eszembe, hogy már nem Infatlilis meg Platini a két mókamester, de hát ugye a labda is gömbölyű, a bankszámlának meg tényleg nincs szaga. Minden további hétfő délben a sorsolásnál.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus