OLVASTAD MÁR?
 
Danke Schweini!
Nincs felesleges szájtépés, nincsenek nagy szavak, emocionális töltet, trófeák felsorolása, kvázi nekrológ, de Schweini hazalátogatott, és ha már itt volt, kitüntették és elbúcsúzott az Allianztól és a szurkolóktól.
 
Már az sem érdekel, miért nem érdekel
Bár sose szerettem keverni a két blogot, de mivel a Gastarbeiter sajnos hősi halált halt, kénytelen vagyok ide leírni, hogy mennyire semmi kedvem nincs felsorolni, mit kéne változtatni a német válogatott kezdőcsapatán annak érdekében, hogy ne égjen még egyszer akkorát,...
 
Túlélték, mégis meghaltak
Főleg azért, mert a Bayern mögötti német klubfutball egészen rohamos tempóban indult el a súytalanná válás útján, de egyébként azért is, mert a soha nem látott támogatottságot élvező Jupp Heynckes végérvényesen visszavonul, szóval ez a két tényező miatt...

Kolombusz tojása

Az a helyzet, hogy nem tudom, hányadán állok Carloval. Vagy csak elbalfaszkodta az ősz közepét, vagy értesítették egy olyan világmeretű szabadkőműves összeesküvésről, amiről mi itt, ebben a lángoktól ölelt kis országban nem is sejtünk semmit, de elég érdekes lesz a hétfő delünk, az biztos.

 

Mert hogy emberemlékezet óta nem volt ennyire kétszínű a csoportkör vége, töketlenkedett mindenki eleget, hogy kijöjjön a sorminta. Persze, ott a Barca, amelyik a jelenlegi védelmünket úgy csinálná meg, mint Michelle Wild az egyszeri kandúrokat az MTK kijelzőjén, ott a Juve, ahol tavaly óta jobban várják már a Bayern elleni revánst, mint Xabi apó könyvelőjét a spanyol adóhatóságnál. És persze az Arsenal, akik kivételesen nem adtak el senkit, hogy a rezsicsökkentés nélküli stadionjuk részleteit tudják fizetni, de gülü meg a Sanchez nagy pénzekért teper, és a zipzárak mágusa mindig kitalálhat valamit (nem).

Mellettük? Ott van a stabil kis  pöcslóbáló Monaco, a Napoli akik mindenkire veszélyesek, de ugyanúgy állnak a ló legnemesebb szerve elé is ha olyan napjuk van, meg az angol Vasas, a Leicester. Lehetett volna sokkal rosszabb is, elég csak a csoportmásodikok közül a P$G, a Real, Cit€h, Sevilla, nevét megemlíteni, a Porto és a Benfica mellett.

A statisztikák és szoftverek szerint a Napolira és Juventusra van a legkisebb esélyünk, a legnagyobb meg a Barcára. Népi jóslatok szerint ilyenkor szokott jönni egy melegebb golyóban a Leicester neve, és mindenki boldog, lesz bevétel, csillogás, a nagyok tovább öregbítik a sorozat hírnevét és...  és most jut eszembe, hogy már nem Infatlilis meg Platini a két mókamester, de hát ugye a labda is gömbölyű, a bankszámlának meg tényleg nincs szaga. Minden további hétfő délben a sorsolásnál.

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus