OLVASTAD MÁR?
 
Boldog karácsonyt, Jerome!
Mindeközben Mats barátunk a farpofáit összeszorítva várja a fejleményeket, és a karácsonyi körsms címzettjei közé valahogy Kovac mester is becsúszik.
 
Amíg fáj, addig tudod, hogy élsz
Baszki, tényleg semmi jelentősége, meg ez a meccs aztán végképp nem rajta ment el, de ha a Bayern München ott tart, hogy egy kiesőjelölttel szemben úgy védi a 3-2-t otthon, hogy behozza a 92. percben a harmadik középhátvédet, mert egyrészt azzal is megy az idő (elsüllyedek),...
 
És te mit csinálsz majd azon a napon?
Nincs rossz válasz. Csak képzeld el.

Mielőtt még bárki bármit mond, szögezzük le, hogy lófaszt sem tudunk egy csomó mindenről, de rögtön tegyük is hozzá, hogy ami szar volt tavaly, az előreláthatólag nem fog megjavulni idénre a büdös nagy semmitől.

Nem tudom, mi lenne a jobb, ha Niko, a sikerkovács (végre, bazmeg!!) olyan személyiség lenne, aki azonnal akar átmenni a falon, vagy inkább szépen építené a dolgokat a következő szezonra, ezt a mostanit meg elengedjük egy tisztességes szerepléssel (ami ugye egy paraszthajszállal sem több vagy kevesebb, mint a hazai dupla plusz egy negyeddöntő) és utólag szépen felcímkézzük valami szarral.

kellemetlen nem_kell_valaszolni sule_kiszarna_boatenget

És azt se tudom, hogy jó-e nekünk, ha ilyeneken gondolkodik az edző, már ha egyáltalán.

Ezeket, itt lent muszáj most kiírnom magamból, hátha kapok egy kis segítséget.

 

------------------------------------

Első kérdés, ami kínoz:

Kérünk majd pénzt télen Robbenért, vagy érdemei elismeréseként megelégszünk a feszesre vágott farewell videoval?

Most már kezd tényleg olyan kellemetlen lenni a Coman > Arjen, hogy senki nem tudja, hova nézzen.

Vagy hova ne nézzen.

kellemetlen nem_kell_valaszolni sule_kiszarna_boatenget

Bónusz kérdés lehetne ínyenceknek, hogy a Garasbaszó Bácsi vajon egy húszasért akarja elhozni Martialt télen, vagy valóban rámegy az ingyenes verzióra májusban. Bármelyik is lesz, a szavakat nehezen találjuk majd.

Olyan ez a konfliktuskezelés Rib-Rob témában a Bayernnél, mint amikor nem fizeted a lakáshitelt, mert az aktuális törlesztőt akkor el tudod tenni a következő havi részletre. És már kb egy éve nem fizeti a klub, csak csendben széttépi a felszólító leveleket. Erre az egészre nincs bocsánat, és ha lenne, se érdemelné meg egyetlen érintett se.

------------------------------------

Második kérdés, ami gyötrelmessé teszi az alvásomat:

Ha Alabával tényleg belsővédő-backupként számolnak, akkor Joshuával miért nem?

Viccesnek hangozhat a felvetés, pedig hát megannyi lehetőség van az ilyen posztcserés játékban, még ha egészen rossz gombot is nyomogatunk ezzel.

kellemetlen nem_kell_valaszolni sule_kiszarna_boatenget

Esetleg Gnabry fizioterapeutája majd lehetne balbekk, amikor Alaba visszatér oda, ahol annyi szép pillanatot éltünk át együtt.

Perverz, beteg, állatias humorral, de csendben hozzátehetjük, hogy Kimmichnek legalább van saját backupja, Dávidnak meg csak Berni jutott.

Kíváncsi vagyok, mennyit kellett volna rádobni Pavard 35 misijére, hogy Reschke most elengedje. Lájk, ha szerinted ez kevesebb Franck éves fizujánál, mérges arc, ha szerinted sokkal több, és szívecske, ha mindegy, mert áprilisban bármennyit adnánk érte, hogy azonnal ott legyen. De nem lesz. Rafinha viszont igen, és ő kedveli ezt.

------------------------------------

Harmadik kérdés, bár ez talán csak nekem tűnt fel:

Idén végig megszokásból áll majd össze a védelem, vagy valaki foglalkozik azzal, hogy már egy ideje Süle a legfaszább belső védőnk?

Boatengnél mindenképp gyorsabb, motiváltabb, szebb, nagyobb a fasza kerülete, minden mellette szól.

kellemetlen nem_kell_valaszolni sule_kiszarna_boatenget

Persze, ha elvből két világbajnokot akarunk oda, mert a saját faszunk instagram-kerületét az növeli, akkor ez nem számít, de Hummelsnek és Boatengnek is elég rossz ütemben jött a pályája csúcsa, előbbi esetében még hihető, hogy visszajön, de utóbbi lassan már tényleg egy fáradt pojácának tűnik, akit egy normális versenyben Süle reggelire megenne, aztán kiszarná és újra megenné.

Amúgy az hogyan van, hogy Bernatért egyetlen klub sem ajánlott pénzt, a faszomat már?

Címkék: kellemetlen, nem_kell_valaszolni, sule_kiszarna_boatenget

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus