AJÁNLÓ
 
21:55
2014. 09. 08.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
21:55
2014. 09. 08.
 
21:55
2014. 09. 08.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalle, Te vagy az?

Erős felütés lenne azzal nyitni, hogy Pintér Attila a magyar Pep Guardiola, pláne, hogy csak a tények és a jellem cseles vizsgálatával tudnánk kapcsolatot találni, de annyi közös biztos van bennük, hogy egyikük népszerűsége sem vetekszik a meztelen Jessica Albaéval. 

Hajtás után megmutatjuk, hogy van különbség bűnöző és bűnöző között.

A posztot amúgy sem disznópintér ihlette, mert azzal sem leszünk kisegítve, ha minél hamarabb visszazavarják Ajkára ezt a jellemtelen kontárt. Én mondjuk nyugodtabban alszom, meg bontok egy sört, de ahogy a Guardiola-problémánál nem a lelkes katalán az igazi gond. Ő próbálkozik, tanulgat, ha még nem is eminens, de a Schalke ellen már megsajnáltam, mint Hogdson fiait a nyáron, mikor az olaszok felültették őket a döcögő, digó szopórollerra. De láthatóan javul, még a három védős rendszert is elvetette, pedig ha tudná, hogy elég lenne egy hét napos edzőtábor felét rászánni és már működik is, akkor lehet, hogy már a nyitányra összeáll a Lahm-Gaudino-Alaba hármas.

Pár hete olvastam egy cikket az angol négynégykettőben drága Lajosunk müncheni kalandjáról, amiben Ulit jelölik van Gaal bukásának okaként, mert Ő nem hagyta, hogy a holland végigvigye azokat a terveket, amikkel mondjuk most Neuer Barcelona-kapus, Strootman meg Bayern-játékos lenne. 

Uli most nincs, helyette van egy katalánunk, aki Lajos fiatalabb és szexibb kiadása, de a jellemük megegyezik. Akaratos, céltudatos és kemény. 

Bjoar posztmek, főzseerbepn Ppe mge Mdzuan

Pep ezen a nyáron végigvitte az elképzeléseit, így sózták ránk Bernatot és futunk neki ismételten egy használható csatárral a szezonnak. Ahogy erre a levlistás posztban is utaltam, ez nem baj, mert erre már rá lehet mondani, hogy Pep-csapat.

Ő nyer vagy bukik.

Uli viszont jövő nyáron sem lesz, de lesz helyette a német bognárgyuri, aki ha kell, akkor bólogat, ha kell kritizál, de azt is csak a saját érdekében, nem úgy ahogy Uli teszi, a klubért, nem önmagáért, csak azért, hogy leraboljunk, hogy domináljunk és alkalomadtán felépítsük minden idők legjobb csapatát

De amíg nincs olyan ember, aki meghozza a kemény döntéseket, nem önös érdekből, addig bognárgyurik ott ólálkodnak, felszedik a morzsákat, s dörzsölik a tenyerüket, mert nekik jut, elvéve tőlünk azt, ami egykor a miénk volt. 

Free Uli! Free magyarfutball!

Jimmy Hogan

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus