AJÁNLÓ
 
10:58
2017. 04. 27.
Így az interneten csatangolva megtaláltam a tökéletes képet ahhoz a pillanathoz, amikor majd Marco...
A bejegyzés folyatódik
 
10:58
2017. 04. 27.
 
10:58
2017. 04. 27.
/vendégszerzőnk: sunnyalbion/ Miközben Katalónia romokban, a csatamezőt a katalán armada...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tényleg csak pár bazmeggondolat a tegnapi szerencsétlenkedéshez, mert bár nem értem, miért kell Gräfe-nek még mindig ilyen súlyos meccseket (vagy egyáltalán bármilyet) adni, ez most nem elkassaizva lett, hanem annál sokkal rosszabb történt.

Ott tartunk, hogy Hummels lemegy, és megborul minden.

Egy többszörösen agyonnyert meccsen sikerült leszopni, ami nem Carlón múlott, meg nem azon, hogy öreg a keret, és Xabiapó forgolódik középen Joshua helyett. 

Bernat felelősségéről mondjuk lehetne vitatkozni, de nem érdemes.

 

bazdmeg #1

Egyrészt Lewandowskinak ezt még sokáig nem lehet megbocsátani, én legalábbis nagyon berágtam tegnap.

És ha engedünk a kísértésnek, akkor adja magát a kérdés, hogy tízes skálán mennyire demagóg most felvetni: ezekből Gomez vajon hányat lőtt volna be? Utoljára ilyet Mkhitarjantól láttam a Real ellen azon a bizonyos meccsen, de azt ugye könnyebb volt végigröhögni.

Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Uli tegnap felcsörögte volna Perezt, hogy hetven és viheted, ha akarod. Amikor a BVB ellen lát lelketlenséget, arra szerintem mindig érzékenyebben reagál az öreg.

Ennél eggyel szomorúbb verzió, miszerint a polák már tudja, hogy jövőre már nem itt. Lewa, ha az utóbbi, akkor a kurva anyádat.

bazdmeg #2

A twitterömlengéssel ellentétben a Dortmund nem érdemelt semmit, lófaszt se csináltak, tönkre lettek verve.

Klopp Dortmundja még az utolsó évben is fényévekre volt ettől a csapattól, már ami a tudatosságot és a karaktert illeti. Tuchelnek lövése sem volt arról, ki kivel van, ha ki is talált bármit a labdák jó messzire történő kibaszkodásán kívül, az egyáltalán nem jött át.

És őszintén bízom benne, hogy a Frankfurt kibekkeli őket, még ha nincs is erre sok esély, Dembélé egyedül is elég lesz.

Mindez amúgy szomorú, mert a padlón lévő Bayern ellen pont lett volna keresnivalójuk játékban is, de ennyire ijesztően tanácstalannak még sosem láttam ritkán látom Tuchelt, aki ugye állítólag hatalmas taktikai guru.

bazdmeg #3

Nem értem, miért nem beszél arról senki, hogy Lahm és Alonso mellett Ribéry is elköszön. Lehet, hogy azért, mert nem köszön el, de lélekben mi elköszöntünk tőle.

Öreg és lassú, ráadásul egyáltalán nem jolly joker alkat, a lecseréléseknél látható drámajeleneteknél meg nincs irritálóbb a földön. Kussolsz, azt' lemész.

Hoeness nem is köphetné nagyobb ívben szembe saját magát annál, ha a szerelmükre hivatkozva Carlo nyakára ülteti, hogy állandóan kalkulálni kelljen vele a komoly meccseken is.

Nyilván nem örülök, ha Coman a megoldásunk erre, de ha ő, akkor viszont álljon bele mindenki a döntésbe, és Ribéry legyen Coman cseréje. Jó, faszom, leírva ez így baromi rosszul néz ki, és Costával se jobb, de az nem megy, hogy megvesszük ezeket az embereket, aztán addig ülnek és várnak a padon, amíg Kaiser Franck már egy félidőt se bír. Mert most maximum hatvanat, utána már nagyon csücskös minden sprint.

A szívem vérzik, de a főszerepekből neki is ennyi volt.

Ribéry el nem engedésénél már csak az lenne nagyobb faszság Ulitól, ha elengedné az Alaba-Müller-Kimmich hármas bármelyikét.

bazdmeg #4

Fogalmam sincs, hogy van-e még bármi a világon egy tökéletesre sikerült carbonara-n kívül, ami Ancelottit, a benne rejlő labdarúgóedzőt valóban megmozgatja, ami érzelmet vált ki belőle, amire szenvedéllyel reagál, és ami célt adhat az életének, de ha a válasz igen, akkor ez a rendkívül kellemetlen szezon talán ilyen.

Még egy esélyt biztosan kap, ennyi jár is neki, de közben meg úgy tűnik, kicsit mindenkinek kényelmetlen ez az egész.

Trollolo, jut eszembe, valaki tud egy magyar edzőt, aki ezzel a kerettel nem hozta volna el a háromból az egyiket?

Esetleg valamelyikünk nagymamája tudná ugyanezt?

+1 bazdmeg

Bazmeg, ilyen nem történik a valóságban, ilyen nincs:

Még mielőtt osztanád a frankót meg az élest, figyelmedbe ajánljuk blogunk multimédiás tartalmait is.


comments powered by Disqus